jenni_sarras_tavarataidot

Jenni Sarras: Tavarataidot

Kukapa ei olisi kuullut KonMarista. Mutta tiesitkö, että sille kotimainen vastine, Jenni Sarraksen teos Tavarataidot? Tavarataidot on saatavana äänikirjana ja e-kirjana etuhintaan tammikuun 2017 ajan. Kirja on myynnissä myös painettuna. Tutustu teokseen ja kuuntele äänikirjan alku.

 

Jenni Sarras on viestinnän ammattilainen, joka pitää tolkusta ja tavallisesta arjesta. Hän kirjoittaa  Arkijärki-blogia,  jonka motto sopii hyvin tavarataitoihin: ”Elämä vaan on helpompaa, kun omaisuuteen ei huku ja tavarat löytyvät sieltä mistä pitääkin”.  Sarras kertoo blogissaan kulutustottumuksistaan, järjestelytavoistaan sekä muun muassa pyrkimyksestä muovipussittomuuteen.

Tavarataidot-kirja kertoo, miksi meillä on liikaa tavaroita ja mitä asialle pitäisi tehdä. Kirja ohjeistaa käytännönläheisesti tavaratulvan torjumiseen, sopivan määrän hahmottamiseen ja ylläpitämiseen sekä liiasta luopumiseen.  Teos auttaa näkemään, millaiset ajatusharhat tekevät turhasta luopumisen vaikeaksi ja miten niitä vastaan voi taistella.

Teosta on esitelty Me Naiset -verkkosivustolla.  Kotoilua-blogissa teosta kiitetään faktapohjaisuudesta ja kannustetaan: ”Lue siis Tavarataidot, jos kotisi ei ole sellainen rentouttava paikka, millainen sen pitäisi olla!” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Jenni Sarraksen Tavarataidot (Tammi 2016) on saatavana äänkirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa; 31.1.2017 saakka äänikirja on saatavana hintaan 12,90 €. Äänikirjan pituus on 4 h 42 min, ja lukija on Meri Nenonen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; 31.1.2017 saakka e-kirja on saatavana hintaan 9,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.

Ääni- ja e-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 23,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.