jenni_pääskysaari_poika_sinä_olet

Jenni Pääskysaari: Poika, sinä olet…

Koulut loppuvat ja on kirjalahjojen aika. Myös äänikirjan voi antaa lahjaksi! Viikon äänikirjamme on Jenni Pääskysaaren Poika, sinä olet… Kyseessä on lämminhenkinen ja kannustava kirja nuorille pojille. Tutustu teokseen ja kuuntele äänikirjan alku veloituksetta. Teos on saatavana myös painettuna.

Jenni Pääskysaari tunnetaan toimittajana ja juontajana. Ennen Poika, sinä olet… -teosta hän julkaisi kirjan Tyttö, sinä olet… Monet 10–18-vuotiaat tytöt ottivat kirjan omakseen, ja Pääskysaarelta pyydettiin myös pojille sopivaa tsemppauskirjaa.

Pääskysaari sanoo Iltalehden haastattelussa, että oikeastaan tytöille ja pojille ei pitäisi olla erillisiä kirjoja. Hän kertoo, että kirjoissa on pitkälti samoja teemoja:

– Teemat käsittelevät asioita, joista joku toinen on ehkä nuorta tölväissyt. Joku on esimerkiksi voinut sanoa, että sinusta ei koskaan tule mitään, sinulla on kamala lauluääni, Pääskysaari luettelee.

Lue koko haastattelu.

Kirjailija Helmi Kekkonen on kirjoittanut Poika, sinä olet… –teoksesta blogissaan. Esimerkiksi: ”Ja koska olen täällä ja kaikkialla aina valmis julistamaan feminismin asiaa, on tämänkaltainen kirja mitä ilahduttavin. Kasvattamalla lapsista ja nuorista ajattelevia, reiluja, empaattisia, helliä, rohkeita ja vapaita ihmisiä, me luomme ja rakennamme tasa-arvoista yhteiskuntaa. Maailmaa, jossa tytöt ja pojat ovat rooleista, ennakkoasenteista ja kahlitsevista ajattelu-ja toimintamalleista vapaita. ”
Lue koko kirjoitus.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Jenni Pääskysaaren Poika, sinä olet… -kirja (Otava 2016) on saatavana äänikirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 6,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.  Äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 14,60 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

Lue myös esittely Jenni Pääskysaaren kirjasta Tyttö, sinä olet…

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.