lukija_aamujunassa

Jean-Paul Didierlaurent: Lukija aamujunassa

Voiko kirjoja rakastaa liikaa? Sitä kysyy viikon kirjamme, Jean-Paul Didierlaurentin Lukija aamujunassa. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Ranskalaisen Jean-Paul Didierlaurentin teos Lukija aamujunassa sopii kesäpäiviin. Se on kepeä ja oivaltava, kuten ranskalaiset kirjat usein ovat.

Aikuisten saduksi luonnehdittu kirjan päähenkilö on Guylain, mies, joka nousee aamuisin junaan, ottaa laukustaan irrallisia sivuja ja alkaa lukea ääneen. Gyulain on töissä kirjojen kierrätyslaitoksessa: irtolehdet ovat makulointikoneelta jääneitä.

Sitten junasta löytyy päiväkirja, jonka kirjoittajanaista ujo Gyulain ryhtyy etsimään. Kaikki muuttuu.

Reader, why did I marry him? -blogin pitäjä on löytänyt teoksesta ”seitinohutta ja elämänpainoa”. Hän esittelee kirjaa tarkasti ja vertaa sitä punaviiniin: ”Lukija aamujunassa on viehättävän ranskalainen teos. Se on pinnalta kevyt kuin hyvä ranskalainen punaviini, jonka jälkimaku on yllättävän voimakas, helmeilevä ja suuteleva.” Lue koko blogiarvio.

Teosta on esitelty myös Lukukeskuksen sivuilla, täällä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Jean-Paul Didierlaurentin Lukija aamujunassa (Le Liseur du 6h27, Tammi 2015, suom. Kira Poutanen) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 21,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, pehmeäkantisen teoksen hinta on 8,60 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.