Mies-kuumasta

Jarkko Sipilä: Mies kuumasta

– Arturo Cortes Lopez, Aritz maisteli. – Onko passi aito?

– On. Ja henkilöllisyys myös. Pääset aloittamaan uuden elämän jossain muualla puhtaalta pöydältä.

Jarkko Sipilän Takamäki-dekkarit viihdyttävät rikosromaanien ystäviä. Tänä vuonna ilmestynyt Mies kuumasta on julkaistu myös Veikko Honkasen lukemana äänikirjana. Äänikirjan näytteen voi kuunnella Elisa Kirjassa.

 

Tutustu kirjaan ja kirjailijaan

 

Mies kuumasta linkittää baskiterrorismin ja suomalaisen poliisin arjen.

Kirja on taattua Sipilää. Teksti on sujuvaa, poliisityö uskottavaa ja kaiken puolin kiinnostavaa, Takamäen tiimi tuntuu jo 15 kirjan jälkeen kuin vanhoilta tutuilta. – Nenä kirjassa -blogi

Takamäki-dekkarit Jarkko Sipilän kotisivuilla.

Seuraa Jarkko Sipilää Twitterissä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Jarkko Sipilän Mies kuumasta (Crime Time 2015) on saatavana painettuna, kovakantisena  kirjana, e-kirjana ja äänikirjana.

Painetun teoksen hinta on 20,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lähetyksestä ei peritä postituskuluja, ja kirjan voi myös tilata lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 17,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun. Kirjan voi ostaa myös lahjaksi.

Äänikirjan hinta on Elisa Kirjassa 19,90 €. Kirjan lukijana on näyttelijä Veikko Honkanen ja kirjan pituus on 7 tuntia 14 minuuttia. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Esittelemme joka viikko Viikon äänikirjan Elisa Kirjasta: poimintoja niin  uutuuksista kuin klassikoistakin.  Viikon kirja -artikkelisarjamme, jossa esitellään ajankohtaisia, sekä painettuna että e-kirjana saatavia, teoksia löydät täältä. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.