jari_litmanen_litmanen_10

Jari Litmanen: Litmanen 10

Viikon äänikirjamme johdattaa huippu-urheilun maailmaan. Jari Litmasen omaelämäkerta on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

 

Jari Litmasta (s. 1971) pidetään yleisesti Suomen kaikkien aikojen parhaana jalkapalloilijana. Teoksessa Litmanen 10 hän kertoo omin sanoin uransa hyvistä ja huonoistakin hetkistä. Kirja käy läpi Jari Litmasen huikean matkan Lahdesta maailman suurimmille jalkapallostadioneille, Reipas-juniorista Mestarien liigan voittajaksi ja oman aikansa vaarallisimpien hyökkääjäpelaajien joukkoon.

Litmanen 10 on ollut ehdolla vuoden urheilukirjaksi. Luettua elämää -blogissa kirja on miellyttänyt lukijaa, joka on tarttunut siihen vain sosiaalisen pakon eli lukupiirin takia: ”Siitä huolimatta kirjan lukemisen jälkeen minulle tuli sellainen olo, kuin tuntisin Litmasen henkilökohtaisesti, ja jos en aiemmin ole Litmasen urasta paljon ymmärtänyt, niin nyt olen Litmas-fani. Miehen urheilulliset meriitit ovat kiistattomat, mutta huikean uran lisäksi ihastuin Litmasen persoonaan.” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Jari Litmasen Litmanen 10 (Tammi 2015) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 21,90 € Elisa Kirjassa; äänikirja on saatavana hintaan 6,90 € 5.3.2017 saakka. Kirjan pituus on 14 h 32 min, lukija on Jukka Pitkänen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella kirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa; e-kirja on saatavana hintaan 4,90 € 5.3.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 33,70 € Lukulampun kaupassa; teos on lähiaikoina ilmestymässä myös pokkarina. Tutustu ja osta täällä.Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.