jari_koivisto_miina_ja_manu_koulutiellä

Jari Koivisto: Miina ja Manu koulutiellä

Koulu alkaa taas! Viikon kirjamme on Jari Koiviston Miina ja Manu koulutiellä. Teos on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena, lisäksi niin kutsuttuna älysatukirjana. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

 

Miina ja Manu ovat kissasisarukset, jotka ovat ilahduttaneet pieniä lukijoita jo vuodesta 1982. Silloin julkaistiin Miinan ja Manun aapinen, ja vähitellen ideasta syntyi kokonainen kirjasarja.

Miinan ja Manun kustantajan sivuilla kerrotaan kirjasarjan taustoista. Jo alusta asti sekä tarinoiden ja että hahmojen haluttiin olevan kilttejä ja kirjojen aiheiden arkisia ja tavallisia. Lue lisää kirjasarjasta.

Jari Koiviston Miina ja Manu koulutiellä -kirjassa kissat aloittavat koulunkäynnin. Kirjassa opetellaan aakkosia ja yleisiä hyödyllisiä taitoja: miten liikenteessä kuljetaan turvallisesti ja mitä turvarusteita polkupyörässä pitää olla. Kirja on toteutettu yhdessä Liikenneturvan kanssa.

Opettavainenkin kirja voi olla hauska. Miina ja Manu -kirjoista on julkaistu tänä vuonna niin kutsuttuja älysatukirjoja, joissa on mukana ääntä, videota ja animaatiota. Näihin lisätyn todellisuuden elementteihin tutustuminen edellyttää älypuhelinta ja Arilyn-sovellusta. Lue meille äitikulta -blogin pitäjä kertoo perheensä älysatukirjakokemuksesta: ”Omille lapsilleni paras juttu näissä uusissa Miina ja Manu Älysatukirjoissa näyttää olevan se, että tarina on ääninäytelty tosi mukaansatempaavasti erilaisine ääniefekteineen. Tällä hetkellä saatavilla olevissa Älysatukirjoissa on mukana kutkuttavan jännittäviä tarinoita, kuten esimerkiksi Vanhan linnan salaisuus. Sitä kuunnellessaan varsinkin esikoinen näytti pujahtavan Miinan ja Manun seurassa linnaan mukaan, niin kovasti hän eläytyi satuun.” Lue koko bloggaus.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Jari Koiviston Miina ja Manu koulutiellä (Satukustannus) on saatavana e-kirjana, äänikirjana, painettuna sekä älysatukirjana.

E-kirjan hinta on 4 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.

Äänikirjan hinta on 5 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 7 min, ja lukijoina ovat Jari Huhtala, Tapani Puranen ja Leila Viitala. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 7,40 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Teos on myös mukana Miina ja Manu -CD-satuaarteet -paketissa (sis. 2 kirjaa ja CD-levyn, yht. 11,80 €) . Miina ja Manu koulutiellä -älysatukirja ilmestyy 15.8.2028, mutta on jo tilattavissa hintaan 9 €. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.