james_bowen_bobin_joulu

James Bowen: Bobin joulu. Kissa joka toi joulumielen

Viikon äänikirjamme on James Bowenin Bobin joulu. Bowenin, päihdeongelmaisen katusoittajan, ja hänet monin tavoin pelastaneen kodittoman kissan tarina Katukatti Bob on valloittanut kissaihmiset ympäri maailman. Kirjassa Bobin joulu Bowen keskittyy erityisesti jouluihin Lontoon kaduilla. Kuuntele äänikirjan alku ja katso ensi vuonna teattereihin tulevan elokuvan traileri!

 

James Bowenin tarina on siis monelle tuttu. Bowen koetti selviytyä katusoittajana ja lehdenmyyjänä, mutta kärsi monenlaisista ongelmista. Sitten hänen seuraansa lyöttäytyi Bobiksi nimetty punaturkkinen kissa, joka muutti kaiken. Äkkiä Jamesilla oli joku, josta huolehtia ja joku, joka omalla tavallaan huolehti hänestä ja piti hänelle seuraa. Parivaljakosta tuli tunnettu, kun joku latasi Youtubeen videon Jamesista ja Bobista.

Sittemmin James Bowen on kirjoittanut Bobista muutamia kirjoja. Ensi keväällä nähdään myös Bobin tarinan kertova Katukatti Bob -elokuva. Sen virallinen traileri on jo julkaistu:

 

 

Koukussa kirjoihin -blogissa Bobin joulutarina on koskettanut: ”Elämä Lontoon kaduilla on kyllä niin kovaa, että välillä minua pelotti lukea eteenpäin ja nähdä, mitä seuraavaksi tulisi vastaan. Mutta onneksi on myös hyvyyttä olemassa – ja ihmisiä, joilla on joulumieltä. Bob-kissa sai sinäkin jouluna osakseen paljon ihailua. Ja lopulta onneksi koitti joulu, joka Jamesillekin oli rauhan ja rakkauden juhlaa toisin kuin hänen aikaisemmassa elämässään.” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

James Bowenin Bobin joulu. Kissa joka toi joulumielen (WSOY 2016, suom. Kimmo Paukku) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 3 h 53 min, ja lukija on Aku Laitinen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 15,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani. E- ja äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi.

Painetun teoksen hinta on 20,60 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

Pidätkö eläinkirjoista?

Lue artikkelimme:

Viikon kirja -artikkeli: Petri Pietiläinen, Kissojen maailmanhistoria
Kirjasyksy 2016: Uusia eläinkirjoja
Top 10: Kirjoja eläinystävistä
Viikon kirja -artikkeli James Bowenin kirjasta Bobin maailma

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

3 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.