J_K_tamminen_pasilan_mies

J. K. Tamminen: Pasilan mies

J. K. Tammisen jännityskirja Pasilan mies on Lukulampun viikon kirja ja Elisa Kirjan toukokuun dekkari. Kirja on saatavana painettuna ja e-kirjana. Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat teoksen etuhintaan toukokuun 2016 ajan.

 

Kirjailija J. K. Tammisen tausta on erikoislaatuinen: hän on ollut ammattirikollinen ja sittemmin hänestä tuki rikostoimittaja. Tamminen on myös rikostutkija, lakimies ja teologi, ja parhaillaan hän tekee johtamistieteiden väitöskirjaa. Näin ollen on uskottavaa ajatella, että hänen Pasilan mies –teoksessaan on sellaista tietoa ja näkökulmaa, jota on ”tavallisten” kirjailijoiden voi olla Tammista vaikeampi tavoittaa.

– Vanhana konnana pystyn varmaan antamaan uuden näkökulman tähän teemaan, Tamminen itsekin sanoo Ylen haastattelussa.

Pasilan mies kertoo fiktiivisen mutta huumepoliisi Jari Aarnion tapausta selvästi muistuttavan tarinan. Se on rikosromaani, joka avaa karun näköalan poliisin erikoisyksikön toimintaan. Sen armottomalla pelikentällä valtaa pitää epärehellisten viranomaisten tahmainen verkosto, jossa häikäilemättä käytetään hyväksi ihmisiä, suhteita ja tilaisuuksia.

Kauppalehti kirjoittaa teoksesta näin: ”Tuloksena on erikoinen kirja, jossa kuvataan maailmaa lain molemmilta puolilta. Hajanainenkin kirja on, mutta jotenkin ajankohtaisuus sekä rosvot ja poliisit vievät lukijaa mukanaan.”

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

 

J. K. Tammisen Pasilan mies (Minerva 2016) on saatavana kovakantisena Lukulampun kirjasta ja e-kirjana Elisa Kirjasta.

Painetun, kovakantisen teoksen hinta on 21,50 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 22,90 €. Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat teoksen kuitenkin hintaan 9,90 € toukokuun 2016 ajan. Dekkaripiiriin liittyminen on maksutonta, eikä piirissä ole ostopakkoa. Tutustu Elisa Kirjan dekkaripiiriin täällä.

E-kirjan voit ostaa täällä. Klikkaa ja tutustu: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksetta.  Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.