Isänpäivä kirjavinkit

Isänpäivän kirjavinkit: anna lahjaksi e-kirja tai äänikirja

Anna lahjaksi e- tai äänikirja! Se ehtii perille vielä tänäänkin. Katso kirjavinkkimme – uutuuksia ja klassikkoja!

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

litmanen

 

Syksyn hittikirja, Jari Litmasen elämäkerta Litmanen 1o on saatavana sekä e-kirjana että äänikirjana. Molemmat ovat tarjouksessa 11.11.2015 asti. Litmanen kertoo omin sanoin uransa suurimmista menestyksistä, isoimmista pettymyksistä ja tärkeimmistä henkilöistä matkan varrelta – miten hän itse on tämän kaiken nähnyt ja kokenut. Tutustu teokseen myös Lukulampun kaupassa.

Lisää e-kirjamuotoisia elämäkertoja löydät täältä, äänikirjaelämäkertoja taas täältä.

 

tervetuloa joylandiin

 

Stephen Kingiä on julkaistu jonkun verran suomeksi sekä e- että äänikirjoina. Esimerkiksi teos Tervetuloa Joylandiin löytyy molemmissa formaateissa. Joyland on kingimäisen karmiva huvipuisto. Kesällä 1973 Devin Jones kokee ensimmäisen sydänsurunsa, tutustuu Joylandin huvipuiston omaperäisiin ihmisiin, oppii jotakin tosirakkaudesta, kohtaa kuoleman silmästä silmään ja kasvaa aikuiseksi. Tivolin kesätyöläisille Kummitustalo on kauhujen paikka, koska huhujen mukaan siellä kummittelee murhattu tyttö. Devin alkaa epäillä, että murhaajakin on edelleen huvipuistossa, elävänä ja vaarallisena. King kirjoittaa haikean kauniisti aikuistumisesta, sekä niistä, jotka eivät koskaan saa sitä kokea. Tutustu Elisa Kirjan koko Stephen King -valikoimaan. Tervetuloa Joylandiin on myynnissä myös Lukulampun kaupassa.

 

herkuleen urotyöt

 

Klassikkojännitystä, tai ainakin aivojumppaa ja takuuvarmaa viihtymistä, tarjoavat Agatha Christien teokset, joissa riittää e- ja äänikirjavalinnanvaraa. Eikä yksikään pelastanut -e-kirja on aiemmin esitelty viikon kirja -sarjassamme. Äänikirja Herkuleen urotyöt esittelee 12 tapausta, joilla Hercule Poirot aikoo päättää komean yksityisetsivän uransa. Tutustu Agatha Christien teoksiin myös Lukulampun kaupassa.

 

Kun aika loppuu
Elina Hirvonen Kun aika loppuu sijoittuu lähitulevaisuuteen, mutta tuntuu kertovan myös tämän päivän Suomesta, niin tarkkanäköinen se on. Tutustu teokseen aiemman Viikon kirja -esittelymme kautta. Teos kertoo vanhemmuudesta ja perhesuhteista, yhteiskunnasta ja ympäristöasioista – ja on laadukasta kaunokirjallisuutta. Tutustu e- ja äänikirjoihin Elisa Kirjassa. Kirja on saatavana painettuna Lukulampun kaupasta.

Lisää kotimaista kaunokirjallisuutta löydät e-kirjoina täältä, äänikirjoina täältä.

 

Millaista on olla eläin

 

Helena Telkänrannan Millaista on olla eläin? on tämän vuoden Tieto-Finlandia-ehdokas. Monipuolinen teos sopii niin koti- kuin villieläimistä kiinnostuneelle. Kirjan tosielämän tapaukset antavat käytännön vinkkejä muun muassa kissojen ja koirien käyttäytymisen ymmärtämiseen. Villieläinten elämästä selviää esimerkiksi, mitä karhut, korpit ja miekkavalaat pystyvät oivaltamaan ja miksi leikkiminen on luonnossa yleisempää kuin moni tietää. Kirjan yllättäjiä ovat myös oppivaiset kalat ja työvälineitä valmistavat papukaijat. Tutustu e-kirjaan Elisa Kirjassa. Painettu teos on myynnissä Lukulampun kaupassa.

Elisa Kirjassa on omat Finlandia-sivunsa, joilta löytyy niin uusia ehdokkaita kuin aiempien vuosien ehdokkaita ja voittajia. Katso e-kirjat ja äänikirjat.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani. Elisa Kirjan e- ja äänikirjoja voi ostaa myös lahjaksi.

Lukulampun kaupasta ostettujen tuotteiden toimitus on ilmainen ja teokset voi ostaa myös lahjaksi niin, että teos toimitetaan suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.