irene_naakka_hullu_kuin_aidiksi_tullut

Irene Naakka: Hullu kuin kuin äidiksi tullut – äitiyden pilvilinnat ja todellisuus

Viikon kirja on humoristiseksi ja rujoksi kuvailtu teos äitiydestä, Irene Naakan Hullu kuin kuin äidiksi tullut – äitiyden pilvilinnat ja todellisuus. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

 

”Olla nyt samaan aikaan riippuvuuteen asti kiintynyt ihmeelliseen pieneen olentoon, omaan lapseeni, ja tuntea silti viiltävää ahdistusta uudesta elämäntilanteesta. Siitä että on niin tarvittu ja korvaamaton.”

Irene Naakka on Iltalehden toimittaja ja Mutsie-blogin kirjoittaja. Juuri ilmestyneessä teoksessaan Hullu kuin äidiksi tullut hän kertoo suorapuheisesti, miltä vauvahaaveet, raskaus ja äidiksi tuleminen tuntuvat. Ne tuntuvat varsin monelta. Teos kertoo todenmakuisen selviytymistarinan kontrollifriikistä odottajasta masentuneeksi vastasyntyneen äidiksi ja lopulta tasapainoisesta perhe-elämästä ja urastaan nauttivaksi naiseksi.

”Puhuttelevimpia jaksoja kirjassa ovat synnytysmasennuksen, ahdistuksen ja yksinäisyyden kuvaukset”, arvioi Helsingin Sanomien toimittaja jutussa, jossa hän kertoo Naakan kirjasta ja haastattelee Naakkaa. Lue artikkeli.

Tutustu Irene Naakan Mutsie-blogiin.  Naakka kertoo blogissa myös kirjastaan. Näin hän kiteyttää kirjan idean ja tyylin: ”Kirjani on narrative nonfiction genreä. Se on siis tositarina, joka on kirjoitettu osin fiktiivisen romaanin muotoon. Se on myös tietokirja/elämäntaitokirja – siihen on siis oman tarinani lisäksi haastateltu asiantuntijoita ja käytetty tietokirjoja lähteenä.” Lue bloggaus.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

Irene Naakan Hullu kuin äidiksi tullut – äitiyden pilvilinnat ja todellisuus (Minerva 2018) on saatavana e-kirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 23 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.