ina_westman_syliin

Ina Westman: Syliin

Viikon kirja on Ina Westmanin esikoisromaani Syliin. Westman kertoo monen naisen tarinan ja pohtii sitä kautta raskautta, äitiyttä ja naiseutta. Syliin-kirja on saatava painettuna sekä e-kirjana.

 

Ina Westmanin Syliin on nimensä mukaisesti romaani syleistä: tyhjistä, lasta ja rakkautta kaipaavista, täysistä, liiankin täysistä. Se liikkuu ajassa ja paikassa ja kertoo monen ihmisen tarinan, mutta kaiken keskiössä on perhe-elämä: lapsen odotus, syntymä, vanhemmuus. Kirjassa on surullisia ja hurjiakin kohtaloita, mutta myös toivoa ja onnea.

 

Tutustu Syliin-romaaniin

Turun Sanomien arviossa Ina Westmanin kirjoitustyyliä kiitetään muun muassa koruttomuudesta ja keskittyneisyydestä. Teoksen rakennetta pidetään hieman hajanaisena, mutta arvio on kiittävä: ”Huolimatta rakenteen epätasaisuudesta Westmanin romaani sisältää vaikuttavia ja koskettavia kuvauksia erityisesti äidin ja vauvan suhteesta.”

Helsingin Sanomien videohaastattelussa Westman kertoo omista rankoista raskaus- ja synnytyskokemuksistaan ja siitä, miten ne saivat hänet kirjoittamaan.

Kulttuuri kukoistaa -blogissa Syliin-teosta kiitetään kaikenlaisesta osuvuudesta: ”Ina Westmanin Syliin kuvaa äitiyttä niin monelta kantilta ja niin pakahduttavan suorasanaisesti kauheuksineen ja kauneuksineen, että välillä pistää nieleskelemään. Tai ainakin kirja on hetkeksi laitettava sivuun ja vain makusteltava sen tarkanosuvia ja harkittuja lauseita.”

Kirjakirppu-blogissa teosta taas luonnehditaan voimakkaaksi ja tärkeäksi. Bloggari arvioi, että kirja toimii etenkin vertaistukena: ”Syliin antaa varmasti monille vertaistukea ja kaipaamaa lohdutusta, asiat voivat mennä todella eritavoin suunnitellusta, ja vanhemmiksi tuleminen tapahtua monella tapaa.”

Lue myös Lukulampussa  aiemmin ilmestynyt haastattelu: Mitä luet, Ina Westman?

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue kirjan alku

 

Ina Westmanin Syliin (Kosmos 2016) on saatavana painettuna teoksena ja e-kirjana.

Painetun, kovakantisen teoksen hinta on 22,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on 13,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksetta.  Myös e-kirjoja voi ostaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.