sisustuskirjat_kierratyskeskus

Iloa kirjoista ja kodista: tutustu sisustuskirjoihin

Syksy on sisustamisen aikaa. Kodin asiat näkyvät myös yhteistyökumppanimme Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kuukauden kirjatarjonnassa: sekä verkkokaupassa että myymälöissä on nyt tarjolla kirjoja sisustajalle, kodinkunnostajalle ja ”tuunaajalle”, kädentaitojen ystävälle. Katso vinkit verkkokaupan sisustuskirjoista!

Artikkeli ilmestyy yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa.*

 

happy_home

Ideoita kotiin ja puutarhaan

Kukapa ei haluaisi asua onnellisessa kodissa? Rebecca Winwardin teos Happy Home antaa vinkit iloisen ja kodikkaan tunnelman luomiseen.

Anu Jokelan Suomalaisessa sisustuskirjassa on monipuolisia ja ajattomia ideoita ja ohjeita sisustajalle.

suomalainen_sisustuskirja

Miten tehdä lastenhuoneesta viihtyisä ja toimiva? Lastenhuoneen sisustaja voi valita useista kirjavaihtoehtoista. Iloiset lastenhuoneet -kirjassa esitellään erilaisia lastenhuoneteemoja ja lastenhuoneiden tilankäyttöä.

Haaveiletko kauniista verannasta tai etsitkö ideoita esimerkiksi kasvihuoneeseen? Ingald Anderssonin Lasiverannat ja viherhuoneet vauhdittaa haaveilusta suunnitteluun.

lasiverannat_ja_viherhuoneet

Inspiraatiota toisten kodeista

 

Marja-Liisa Tirkkosen Suomalaisia kulttuurikoteja kurkistaa rakastettujen suomalaisten kulttuurihenkilöiden koteihin ja vie samalla matkalle kulttuurihistoriaan. Kirjassa on esitelty muun muassa Sibeliuksen, Edelfeltin, Gallen-Kallelan, Kiven ja Lönnrotin kodit.

Sari Puustisen ja Ilkka Ärrälän ruotsinkielinen teos Husdrömmar – Heminredningar i Fiskars johdattaa Fiskarsiin. Runsaasti kuvitettu teos esittelee 19 fiskarsilaista kotia restauroiduista työläisasunnoista huippuarkkitehtien suunnittelemiin uudisrakennuksiin.

husdrömmar

 

Vanhasta uutta

 

Sisustamiseen ja kodin uudistamiseen ei tarvita aina remonttia eikä edes sisustuskaupassa käymistä. Liisa Hellemaa-Hautamäen ja Marjo Koivumäen kirjassa Vanhasta uutta kierrätys, kädentaidot ja sisustaminen yhdistyvät kekseliäästi.

Katja Rinkisen Sormustin ja sorkkarauta -kirjassa on 40 ekohenkistä sisustus- ja tuunausvinkkiä. Tee se itse- ja kierrätysnäkökulma taipuvat keittiön uudistamiseen kuin kodin koristamiseen.

 

sormustin_ja_sorkkarauta

 

 

Lisää sisustuskirjoja löydät Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta.
Jos verkkokaupasta tilatut kirjat noudetaan Kierrätyskeskuksen myymälästä, tilaukseen ei tule toimituskuluja. Katso verkkokaupan toimitusehdot.
Kuukauden kirjateema näkyy myös kaikissa Kierrätyskeskuksissa. Kuukauden kirjat ovat kassojen lähettyvillä. 

Artikkelin teksti: Lukulampun toimitus / Lukulamppu.fi, kuvat: pääkuva Jenni Saarilahti / Lukulamppu.fi, muut kuvat Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus
Artikkelin teksti on lisensoitu Creative Commons 1.0 -lisenssillä.

sisaltoalue_mainospalkki

 

*Artikkeli ilmestyy osana Lukulampun ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n sisältöyhteistyötä. Lue lisää Lukulampun yritysyhteistyöstä.


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on sosiaalinen, voittoa jakamaton yhteiskunnallinen yritys. Toiminnan tavoitteena on elinympäristön parantaminen tavaroiden uudelleenkäyttöä edistämällä sekä tarjoamalla ympäristökasvatusta ja -koulutusta erilaisille ryhmille.

Tutustu Kierrätyskeskukseen.
Tutustu Kierrätyskeskuksen verkkokauppaan ja sen kirjatarjontaan.
Lue Lukulampun kaikki ilmestyneet Kierrätyskeskus-artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.