ilkka_remes_perikato

Ilkka Remes: Perikato

Viikon äänikirjamme on Ilkka Remeksen uutuus Perikato. Suosikkitrilleristin teos on saatavana yksinoikeudella e-kirjana ja äänikirjana Elisa Kirjasta. Teos on saatavana myös painettuna. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

Vaaran tunne kumpusi enemmän vaistosta kuin mistään tiedostetusta havainnosta. Robert Forsten napsautti sormenpäällään keinukytkimen ON-asentoon.

”Puheluiden salakuunteluun tarkoitettu IMSI-catcher oli nyt päällä. Valetukiasema oli tavallisessa Longchampin kassissa, jonka vetoketjun Robert veti kiinni. Hän istui Haikon Kartanon uloimmalle pysäköintialueelle paikoitetun Saabin takapenkillä.” (teoksen alku)

Ilkka Remeksen Perikato-trilleri kertoo salaisesta sodasta Euroopassa.

Se alkaa, kun toimittaja Suvi Norvato tekee vapaaehtoistyötä laittomasti maaassa olevien toimintakeskuksessa. Äkkiä hän saa puhelun ex-poikaystävältään, jonka pitäisi olla kuollut. Suvi huomaa itse olevansa hengenvaarassa… Moniulotteinen, koukuttava trilleri pohtii muun muassa, millaisia verkkoja Euroopassa on ja mikä on eurooppalaisen kulttuurin ja yhteiskuntamallin asema islamilaisen maahanmuuton edessä.

”Perikadossa ei käsitellä kuvitteellisen Suomen kokemia uhkia, vaan lähtötilanne on sama kuin todellisessa elämässä”, Remes sanoo Ilta-Sanomien sisältömarkkinointiartikkelissa. Lue artikkeli. Apu-lehden artikkelissa hän kertoo kirjastaan ja pohtii sitä, millaiselta nykymaailma kirjoittajasta näyttää – viimeaikaiset uutiset ovat osin sellaisia, että ne eivät olisi uskottavia fiktiossa. Lopuksi kirjailija kertoo tavoitteistaan:

”Tekijänä pyrin siihen, että lukija löytää tarinasta kiinnostavia ja yllättäviä asioita. Jos ihmiset saavat kirjastani paitsi elämyksiä, myös tietoa ja pohdittavaa itselleen uudestakin näkökulmasta, se toivottavasti osaltaan lisää ymmärrystä muista ihmisistä ja maailmasta.”

Lue haastattelu. Tutustu Ilkka Remeksen kirjailijasivuihin.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Ilkka Remeksen Perikato (WSOY 2018) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 21,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 19,90 € 31.10.2018 saakka. Lukija on Jukka Pitkänen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 17,90 € 31.10.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Poikkeuksellisesti myös painettu teos on myynnissä Elisa Kirjassa. Sen hinta on 22,90 €. Tutustu ja osta täällä.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Lukulampun kaupassa painetun teoksen hinta on 30,10 €. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.