Kuvapohja_800_415_oranssi_reunus_Puiden_tarinoita

Iiro Küttner ja Ville Tietäväinen: Puuseppä – Puiden tarinoita

27.9.2015 vietettiin Puun päivää. Puun päivän kunniaksi Viikon äänikirjamme on Iiro Küttnerin ja Ville Tietäväisen satukirja Puuseppä. Kirja on Puiden tarinoita -sarjan ensimmäinen osa. Myöhemmät osat ovat nimeltään Ritari ja Merenkulkija.

 

Tutustu kirjaan

 

Puuseppä on tarina keisarillisesta puusepästä, joka saa hallitsijalta käskyn valmistaa ensimmäistä kertaa elämässään ihan mitä itse haluaa. Puuseppä lukitsee verstaansa oven ja alkaa töihin. Seuraa kolmekymmentä vuotta kestävä odotus. Mitä puuseppä verstaassaan rakentaa, ja miksi hän haluaa työskennellä piilossa muiden katseilta?

Puuseppä oli vuonna 2014 Finlandia Junior -palkintoehdokkaana. Lukijat ovat lumoutuneet klassisesta satutyylistä ja kirjan kauneudesta.

Helsingissä Annantalossa on Puiden tarinoita -aiheinen näyttely 18.12.2015 asti. Tutustu näyttelyyn.

Kauniin kuoren kätkössä on tarina, jonka ajattomuus ulottuu syvälle perinteisen satumaailman juuriin. – Finlandia Junior -raati

Kaikkiaan Küttnerin kerronta on hillityn vanhanaikaista ja hillittömän kaunista. – Parnasso

Uskon, että aikuiset saavat Küttnerin ja Tietäväisen kirjasta irti lapsiakin enemmän, sillä tarina on paitsi hyvällä, mukaansa tempaisevalla tavalla helppolukuinen ja ikiaikainen, myös yhtä monikerroksinen kuin kauan kasvanut puu. – Lumiomena-blogi

Seuraa Puiden tarinoita Facebookissa.

Puiden tarinoita -kirjat Lukulampun kaupassa.

 

Muita puuaiheisia kirjoja

 

Lukulampussa on julkaistu monia puu- ja metsäaiheisia artikkeleita. Lue myös nämä:

Top 15: Kirjoja puista ja metsästä

Kesäiset retki- ja luonto-opasvinkit

 
sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Iiro Küttnerin ja Ville Tietäväisen Puuseppä – Puiden tarinoita (Books North Oy, 2014) on ilmestynyt painettuna kirjana ja äänikirjana.

Äänikirjan lukija on Samuli Edelmann, kirjan hinta on Elisa Kirjassa 14,90 €. Tutustu teokseen täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan lukunäytteen.

Kirja on saatavana myös Lukulampun kaupasta kovakantisena kirjana hintaan 23,90 €. Tutustu ja tilaa täällä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Esittelemme joka viikko Viikon äänikirjan Elisa Kirjasta: poimintoja niin  uutuuksista kuin klassikoistakin.  Viikon kirja -artikkelisarjamme, jossa esitellään ajankohtaisia, sekä painettuna että e-kirjana saatavia, teoksia löydät täältä. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

Kuva: kansikuva kustantajalta. Iiro Küttner ja Ville Tietäväinen: Noora Lehtovuori / Books North.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.