henry_marsh_elamasta_kuolemasta_ja_aivokirurgiasta

Henry Marsh: Elämästä, kuolemasta ja aivokirurgiasta

Viikon kirjamme on aivokirurgi Henry Marsin omaelämäkerrallinen tietokirja Elämästä, kuolemasta ja aivokirurgiasta. Bestselleriksi kohonnut teos on saatava e-kirjana ja painettuna teoksena. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

Henry Marsh on Ison-Britannian tunnetuimpia aivokirurgeja. Teoksessaan Elämästä, kuolemasta ja aivokirurgiasta hän kertoo työstään ja uransa vaiheista rehellisesti, epäonnistumisia ja katumuksen hetkiä ohittamatta. Teosta onkin kiitetty juuri suoruudesta, tosin myös inhimillisyydestä ja huumoristakin. Marsh on itse sanonut, että ajattelee rehellisyyden palvelevan etenkin muita kirurgeja: huippukirurgikaan ei voi aina onnistua.

”Jos leikkaus onnistuu, kirurgi on sankari. Jos se epäonnistuu, hän on konna”, Marsh kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa. Hän kertoo myös uransa alkuvaiheista ja ja siitä, miltä tuntui, kun omalla lapsella oli aivokasvain. Lue koko haastattelu.

Elämästä, kuolemasta ja aivokirurgiasta on mukana ET-lehden kirjasuosituslistalla. Toimittaja kertoo lukukokemuksestaan: ”Marsh onnistuu kuvaamaan monimutkaista työtään hyvin ymmärrettävästi, ja suorastaan viihdyttävästi – maallikko pysyy mukana erilaisissa operaatioissa. Vaikka kirurgin työ ja aivojen leikkaaminen on veristä ja ronskia hommaa, Marshin teksti ei tee lukijaa huonovointiseksi. Aivot näyttäytyvät kiehtovina”. Lue koko arvio ja katso koko lista.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Henry Marshin Elämästä, kuolemasta ja aivokirurgiasta (Do no harm, S&S 2917, suom. Ulla Lempinen) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 26,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 25,10 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.