henriikka_rönkkönen_mielikuvituspoikaystävä_ja_muita_sinkkuelämän_perusasioita

Henriikka Rönkkönen: Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita

Viikon kirja on kotimainen hauska sinkkuromaani, Henriikka Rönkkösen Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita. Kirja on saatavana e-kirjana, äänikirjana sekä pokkarina. Lue e-kirjan alku!

 

Henriikka Rönkkösen Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita -romaanin luvataan kertovan kaiken, mitä olet aina halunnut tietää sinkkuelämästä sekä paljon sellaista, mitä et olisi välttämättä halunnut tietää. Itkettävän naurattava, hulvaton kirja kertoo, mitä kaikkea omituista sinkkunaiselle saattaa tapahtua ja miksi kaikilla sinkkunaisilla olisi hyvä olla mielikuvituspoikaystävä.

Kirjaa on kuvailtu ja kehuttu Kirjavinkit-sivustolla. Esimerkiksi: ”Tässä kirjassa kerrotaan niin syviä juttuja, että kun ne pulpahtavat pintaan, ei voi kauhistua, ei, koska naurattaa niin kovasti.” Lue koko arvio.

Henriikka Rönkkönen on tunnettu sinkkubloggarina. Hän on kertonut itsestään ja Mielikuvituspoikaystävä-kirjastaan Etelä-Suomen Sanomien haastattelussa näin: ”- Pelot tai yksinäisyyden tunne eivät poistuisi sillä, että seurustelen. Yksinäisyys on tunne, joka välillä tulee ja sitten se menee ohi. Joku uusi ihminen tuo elämään jotakin uutta, mutta itse ei muutu. Mielikuvituspoikaystäväkään ei lopulta ole oodi vapaalle sinkkuseksille ja taksijonotuttavuuksille, vaan ylistys oman paikan ja rauhan löytämiselle.” Lue koko haastattelu.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Henriikka Rönkkösen Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita (Atena 2016) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja pokkarina.

E-kirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 3,90 € 13.8.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksetta.

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 4,90 € 13.8.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, pehmeäkantisen teoksen hinta on 9,50 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.