helen_fielding_bridget_jones_vauvapäiväkirja

Helen Fielding: Bridget Jones – Vauvapäiväkirja

Viikon äänikirjamme on Helen Fieldingin Bridget Jones – Vauvapäiväkirja. Hulvaton ja kaikkia Bridget Jonesin faneja viihdyttävä teos on ilmestynyt äänikirjana, e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku!

 

Kukapa ei tuntisi Bridget Jonesia? Sinkkukirjallisuuden tunnetuin hahmo sai alkunsa Helen Fieldingin sanomalehtikolumneista ja on sittemmin ihastuttanut niin kirjoissa kuin elokuvissa.

Uusin kirja ja elokuva ovat juuri ilmestyneet. Teoksessa Bridget Jones – Vauvapäiväkirja Bridget on jo lähes nelikymppinen  ja jälleen sinkku. Kihlaus Mark Darcyn kanssa päättyi nolosti, eikä kumppaniksi ollut myöskään seksikkäästä niljakkeesta Daniel Cleaverista. Bridget tahtoisi kuitenkin lapsen, ja etenkin Bridgetin äiti tahtoisi isoäidiksi.

Kaikki muuttuu, kun raskaustestin tulos yllättää Bridgetin. Hulvaton vauvapäiväkirja etenee aiempien Bridget Jones -teosten tapaan kepeästi ja nokkelasti. Myös elokuvaa on kehuttu hauskaksi. Episodi-lehti arvioi tarinan hyväksi, tosin kenties joidenkin mielestä myös huonoksi, puoleksi tuttuuden: ”Bridget Jones’s Baby seuraa siis tuttuja latuja, mutta miksi muuttaa hyvää kaavaa, kun se kerran toimii?” Lue koko arvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Helen Fieldingin Bridget Jones – Vauvapäiväkirja (Bridget Jones’s Baby, Otava 2016, suom. Annika Eräpuro) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna.

Äänikirjan hinta on 22,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 5 h 26 min ja lukijana on Kaija Kärkinen. Kuuntele ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 20,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 20,30 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.