heidi_kongas_hertta

Heidi Köngäs: Hertta

Viikon äänikirjamme on Heidi Köngäksen Hertta. Romaani Hertta Kuusisen ja Yrjö Leinon suhteesta sodan ja vaaran vuosina on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

 

”En tuhoudu, vaikka yritetään. En lakkaa taistelemasta, koskaan. Porvarit, te ette saa minua.” (kirjan alusta)
Heidi Köngäs piirtää Hertta-romaanissaan moniulotteisen kuvan kommunistijohtaja Hertta Kuusisen elämästä, ajatuksista ja ihmissuhteista. Teos kertoo etenkin Hertta Kuusisen ja Yrjö Leinon suhteesta. Leinosta tulee ministeri ja Hertasta maan tunnetuin naispoliitikko.

Kirjailija on kertonut ET-lehden haastattelussa, että Hertta Kuusinen kiinnosti häntä persoonana ja aiheena pitkään ennen romaanin kirjoittamista. Köngäs toteaa: ”Hertta oli vahva pinnalta mutta suojaton sisältä, ja semmoinen epäsuhta kiinnostaa minua aina.” Lue koko haastattelu.

” – – Hertta on verevä ajankuva erilaisista ihmisistä isossa murroksessa. Ihmisten vahvuus ja voima tulevat esiin vaikeina aikoina”, arvioidaan Ylen verkkosivuilla.

Tutustu myös:

Heidi Köngäs Wikipediassa 
Hertta Kuusinen Wikipediassa

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Heidi Köngäksen Hertta (Otava 2015) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 4,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 8 t 11 min, lukija on Elsa Saisio. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta

E-kirjan hinta on 4,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painettu, kovakantinen teos maksaa 29 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Saatavana on myös pehmeäkantinen teos hintaan 6,60 € ja suurpokkari hintaan 14,20 €. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.