ikigai_pitkan_ja_onnellisen_elaman_salaisuus_japanilaisittain

Héctor García, Francesc Miralles: Ikigai – pitkän ja onnellisen elämän salaisuus japanilaisittain

Viikon kirjamme on japanilaiseen ajatteluun johdattava Ikigai – pitkän ja onnellisen elämän salaisuus. Kirjassa on sekä elämänohjeita että tietoa Japanista ja ikigai-ajattelusta. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

Japanilaisten mukaan jokaisella on oma ikigai eli syy olemassaoloon. Sen tavoittelu ja löytäminen tuo elämään merkitystä, onnea ja sen myötä terveyttä ja menestystä. Sana ikigai muodostuu sanoista iki, elämä, ja kai, omien odotusten ja toiveiden toteuttaminen.

Héctor Garcían ja Francesc Mirallesin Ikigai-teos on kansainvälinen bestseller. Kirja taipuu niin ikkunaksi japanilaisuuteen, hyvinvointioppaaksi kuin työelämän tarpeisiinkin. Kirjassa kerrotaan elämästä Okinawan lähellä sijaitsevassa Ogimin kylässä, jonka asukkaat tunnetaan pitkäikäisyydestä ja elinvoimaisuudesta. Lisäksi kirjassa on ohjeita oman ikigain tavoitteluun.

Radio Novan sivuilla on esitelty Ikigai-teosta, Ogimin kylää ja sen oppeja. Lue artikkeli.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Héctor Garcían ja Francesc Mirallesin Ikigai – pitkän ja onnellisen elämän salaisuus japanilaisittain (Gummerus 2017, suom. Satu Ekman) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun ilmaiseksi. E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 23,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.