Murakami_Vaellusvuodet

Haruki Murakami: Värittömän miehen vaellusvuodet

Kun Tsukuru väsyi kököttämään asunnossaan, hän lähti ulos ja vaelteli naapurustossa vailla päämäärää tai meni asemalle, istahti penkille ja katseli loputtomiin junien lähtöä.

 

Japanilaisen Haruki Murakamin haikeat, arvoitukselliset romaanit ovat saaneet Suomessakin vankan ihailijajoukon. Tänä vuonna Murakamilta on juuri julkaistu suomeksi uusi romaani, Maailmanloppu ja ihmemaa. Miehen edellinen suomennettu teos, Värittömän miehen vaellusvuodet, julkaistiin tänä keväänä myös Toni Kamulan lukemana äänikirjana.

 

Tutustu kirjaan

 

Kuten jokaisessa Murakamin romaanissa, myös Värittömän miehen vaellusvuosissa melankolinen perusvire viehättää minua. Kaikki on jotenkin etäännytettyä ja kuin vesiväreillä huuhdottua tai sumuisen lasin läpi suodatettua ja silti oudolla tavalla selkeää.Lumiomena-blogi

Jotain niin elävää ja maagista Murakamin Värittömän miehen vaellusvuodet -romaanissa on, että saatoin hetkittäin tuntea sen sivujen lähes värisevän sitä pidellessäni. Murakamin kieli on jälleen hyvin elinvoimaista, samalla arkista ja runollista. – Eija Maria, Sylvi-verkkolehti

Jälleen kerran rakastuin Murakamin näennäisen pelkistettyyn tyyliin, jälleen kerran ihailen hänen kykyään rakentaa tarina nerokkaasti kerroksittain, piilokuvamaisesti: on kuin kirjailija tällä tavoin innostaisi lukijaansakin osallistumaan kirjan luomisprosessiin: saan luvan vaellella tarinan sisällä vapaasti, tehdä havaintoja, löytää yhteyksiä ja tulkita lukemaani haluni mukaan.Kirjoista ja muista kertomuksista -blogi

 

Tutustu kirjailijaan

 

Kustantajan ylläpitämä Haruki Murakamin kirjailijasivu Facebookissa.

Haruki Murakami Twitterissä.

Haruki Murakamin yhdysvaltalaisen kustantajan ylläpitämä Murakami-verkkosivusto.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Haruki Murakamin teos Värittömän miehen vaellusvuodet (Tammi 2014, suomentanut Raisa Porrasmaa) on saatavana painettuna, kovakantisena  kirjana, e-kirjana ja äänikirjana.

Painetun teoksen hinta on 29,00 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lähetyksestä ei peritä postituskuluja, ja kirjan voi myös tilata lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 25,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun. Kirjan voi ostaa myös lahjaksi.

Äänikirjan hinta on Elisa Kirjassa 26,90 €. Kirjan lukijana on näyttelijä Toni Kamula ja kirjan pituus on 10 tuntia 3 minuuttia. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun.

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Esittelemme joka viikko Viikon äänikirjan Elisa Kirjasta: poimintoja niin  uutuuksista kuin klassikoistakin.  Viikon kirja -artikkelisarjamme, jossa esitellään ajankohtaisia, sekä painettuna että e-kirjana saatavia, teoksia löydät täältä. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.