hanna_morre_tuonen_tahto

Hanna Morre: Tuonen tahto

Viikon kirjamme on Hanna Morren esikoisromaani Tuonen tahto. Se kertoo lapsensa menettävistä puolisoista. Kirja on saatavana painettuna ja e-kirjana. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Hanna Morren Tuonen tahto on siis perhetragedia. Espoolaispariskunnan avioliitto järkkyy, kun heidän tyttärensä menehtyy rattijuopon uhrina. Tytti ja Timo yrittävät kumpikin selvitä menetyksessä omalla tavallaan – hinnasta välittämättä.  Tuonen tahto kertoo parisuhteesta, vanhemmuudesta ja syyllisyydestä tämän päivän Suomessa. Lisäksi teoksessa on kauhuelementtejä yhdistettyinä suomalaiseen mytologiaan.

Nörttitytöt-blogissa lukukokemusta pidetään vangitsevana: ”Kirja siis on todella hyvä. Tarina on hyvin kerrottu, kieli on sujuvaa ja helppolukuista. Tunnelma kasvaa ja muuttuu koko ajan, eikä yllättäviltä käänteiltäkään vältytä. Loppua kohden vauhti kiihtyy, ja kun tarina loppuu, lukijaakin hengästyttää.” Lue koko arvio. Kulttuuri kukoistaa -blogissa teosta suositellaan ”psykologisen jännityksen ystäville, arjen tavallisuuden rikkovaa hakeville, sujuvan nopeaa jännittävää kaipaaville.” Lue koko arvio.

Helsingin Sanomien arviossa hahmoja on luonnehdittu karikatyyrimäisiksi ja teosta hieman novellimaiseksi. Lue koko arvio. Lue myös Hanna Morren haastattelu Lukulampun Mitä luet? -sarjassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

 

Hanna Morren Tuonen tahto (Osuuskumma 2016) on saatavana painettuna ja e-kirjana.

Painetun kirjan hinta on 20,40 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja teoksia voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on 9,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.