gail_honeyman_eleanorille_kuuluu_ihan_hyvaa

Gail Honeyman: Eleanorille kuuluu ihan hyvää

Viikon äänikirjamme on Gail Honeymanin esikoisromaani Eleanorille kuuluu ihan hyvää. Yksinäisyydestä koskettavasti ja samaan aikaan hauskasti kertova teos on saatavana myös e-kirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

Gail Honeyman on kotoisin Skotlannista. Eleanorille kuuluu ihan hyvää pääsi esiin kirjoituskilpailun kautta, ja nyt sen käännösoikeudet on myyty liki 30 maahaan. Myös elokuva on suunnitteilla.

Kirjan päähenkilö Eleanor on nuori ja yksinäinen nainen. Hänen elämänsä vaikuttaa kaavoihin kangistuneelta: rutiinit ja päivät toistuvat samanlaisina, myös vuorovaikutus toisten kanssa tuntuu olevan jatkuvasti vaikeaa.Lopulta työkaverin onnistuu murtaa Eleanorin yksinäisyys.

Vaikka kirja kuuluu tämän vuoden uutuuksiin, se on ehtinyt ihastuttaa jo suomalaisiakin lukijoita. Esimerkki Oksan hyllyltä -blogista: ”Ennen kirjan lukemista minulla oli pieni pelko, että kirja olisi höttöinen viihdehömppä, mutta onneksi nämä ennakkoluulot karisivat tosi nopeasti. Sen sijaan Honeymanin esikoiskirja (!) osoittautui koskettavaksi, surulliseksi, humoristiseksi, ja liikuttavaksi. Honeyman on onnistunut kirjoittamaan kirjaansa todella hienon päähenkilön, joka onnistui vetoamaan minuun. Viimeisellä sivulla teki mieli halata Eleanoria ja todeta, että onneksi hänelle tosiaan lopultakin kuuluu ihan hyvää. ” Lue koko bloggaus.

Katso kirjatraileri:

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Gail Honeymanin Eleanorille kuuluu ihan hyvää (Eleanor Oliphant is completely fine, WSOY 2018, suom. Sari Karhulahti) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painetttuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 12 h 44 min, lukija on Krista Putkonen-Örn. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 27,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.