axat_viimeinen_mahdollisuus

Federico Axat: Viimeinen mahdollisuus

Viikon kirjamme on Federico Axatin jännitysteos Viimeinen mahdollisuus. Teos on saatavana painettuna sekä äänikirjana. Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat e-kirjan erityishintaan syyskuussa 2016. Lue teoksen alku veloituksetta!

 

Federico Axatin Viimeinen mahdollisuus on psykologinen trilleri, jonka nimi saa selityksensä heti teoksen alkupuolella:

Ted McKay on menestynyt mies – hänellä on rahaa ja ihana perhe, mutta myös aivokasvain. Ted on päättänyt tappaa itsensä, mutta juuri kun hän on toteuttamassa synkän aikeensa, ovikello soi. Seistessään miettimässä miten päästä eroon häiritsevästä vieraasta Ted huomaa tavaroidensa joukossa pienen lapun, jolle on kirjoitettu hänen omalla käsialallaan sanat: AVAA OVI. SE ON VIIMEINEN MAHDOLLISUUTESI.

Tämän jälkeen seuraa yllättäviä juonenkäänteitä ja yksityiskohtia. Viimeinen mahdollisuus on argentiinalaisen Axatin kolmas romaani. Sen käännösoikeudet on myyty yli kolmeenkymmeneen maahan, ja teoksesta on tekeillä myös elokuva. Teos ilmestyi suomeksi syyskuussa 2016.

Mummo matkalla -bloggari on jo ehtinyt tutustua teokseen. Hän kiittelee sen yllätyksellistä juonta ja sitä, ettei teos mässäile ”brutaaleilla suolenpärskeillä”. Myös kirjailijan ja teoksen argentiinalaisuus kiehtoo: ”Argentiinalainen tango säväyttää sielua, sen esitys hivelee silmää ja Axat, vaikka välillä nostattaa hiusjuuria, kutittelee kiitettävästi lukunystyröitä!” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

 

Federico Axatin Viimeinen mahdollisuus (La última salida, Aula & co 2016, suom. Taina Helkamo) on saatavana painettuna sekä e-kirjana.

Painetun teoksen hinta on 26,70 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 19,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksettaElisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat Viimeisen mahdollisuuden etuhintaan 9,90 € syyskuun 2016 ajan. Dekkaripiiriin liittyminen on ilmaista, eikä jäsenyys velvoita ostamiseen. Lue lisää dekkaripiiristä täällä. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.