eve_hietamies_hammaskeiju

Eva Hietamies: Hammaskeiju

Viikon äänikirjamme on Eve Hietamiehen humoristinen mutta realistinen Hammaskeiju. Teos on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

 

Kun Paavo otti pipon pois päästään, aloin haroa sen hiuksia.
– Voi herravarjele. Mitäs tämä nyt on?
– Vesiväriä. Mä laitoin illalla.
– Vihreetä. Miksi?
Paavo väänsi suupielet alaspäin. – Ei se mun vikani ole, jos Hermanni ei osaa sekottaa värejä. Se sanoi, että keltasta ja sinistä.
– Mikä siitä piti tulla?
– Oranssi. Risto Räppääjä.
– Lähteekö pesussa?
– Ei lähde. (kirjan alku)

 

Eve Hietamiehen Hammaskeiju jatkaa Yösyöttö- ja Tarhapäivä-romaanien tarinaa. Kahden miehen, Antti ja Paavo Pasasen, perhe on uudenlaisen elämänvaiheen edessä, kun Paavo aloittaa koulun. Koululaisarkeen mahtuu monenlaisia kommelluksia ja kysymyksiä, iloja ja suruja. Antti-isä pohtii perheasioiden lisäksi parisuhdeasioita.

Tutustu Eve Hietamiehen tuotantoon Wikipedia-artikkelin kautta. Hietamies on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa, että idea yksinhuoltajaisästä kertovasta kirjasta syntyi sattumalta:

– Kirjan idea syntyi miehestä, jonka lapsineen tapasin kerran muskarissa. Meitä istui kaksikymmentä naista jumppamatolla ja lauloimme pienistä kultakaloista. Joukkoon eksynyt mies oli todella järkyttynyt. Se oli selvästi akkamaisin tilanne, mihin hän oli koskaan joutunut. Muskarin loputtua äidit alkoivat imettää, mies tyttärineen syöksyi ulos.

Lue koko haastattelu.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Eve Hietamiehen Hammaskeiju (Otava 2017) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 23,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 19,90 € 19.2.2017 saakka. Kirjan pituus on 11 h 29 min, lukija on Antti Virmavirta. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 22,50 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 17,90 € 28.2.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  E- ja äänikirjoja voi antaa itselle tai ostaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 27,80 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.