eva_frantz_sininen_huvila

Eva Frantz: Sininen huvila

Viikon äänikirjamme on Eva Frantzin Sininen huvila. Lifestyle-bloggarin mystisestä pahoinpitelystä kertova romaani edustaa nk. cozy crime -genreä. Teos on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Eva Frantz on toimittaja, kirjailija ja bloggari. Sininen huvila on hänen ensimmäinen suomennettu romaaninsa.

Sininen huvila aloittaa sarjan, jonka päähenkilö on nuori poliisikomisario Anna Glad. Teos kertoo suositusta lifestylebloggari Beccasta. Hän antaa bloginsa kautta mielikuvan täydellisen harmonisesta elämästä ihastuttavassa vanhassa huvilassa. Sitten Beccan pieni poika löytyy yksin ulkoa harhailemasta ja Becca itse vakavasti pahoinpideltynä omasta kodistaan. Mistä on kyse? Mitä kulissien takana on tapahtunut?

”Ajankohtainen tarina näyttää, miten hurjia asioita bloggaaminen ja trollaus voivat saada aikaan, mutta se näyttää myös, miten erilaisissa rooleissa verkon maailma on ihmisten arjessa”, kertoo Aamulehti. Ja: ”Kokonaisuus on hieno palapelirakennelma, jonka loppuratkaisu yllättää juuri siten kuin pitää.” Lue koko arvio.

”Sininen huvila on sopivan kepeää luettavaa. Kirjan tempo on miellyttävän rauhallinen, sortumatta silti puuduttavan tylsäksi”, arvioidaan puolestaan Dekkari.net-blogissa. Lue koko arvio.

Kirjan esittelyn ja poimintoja muista arvioista löydät kustantamon esittelysivulta.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Eva Frantzin Sininen huvila (Blå villan, Kustantamo S&S 2017, suom. Ulla Lempinen) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 12,90 € Elisa Kirjassa; äänikirja on saatavana hintaan 6,90 € 17.6.2018 saakka. Kirjan pituus on 7 h 4 min, lukija on Anna Saksman. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; e-kirja on saatavana hintaan 4,90 € 17.6.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksettaElisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 24,60 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Teos on saatavana 1.8.2018 lähtien myös pehmeäkantisena, hintaan 10,10 €. Teoksen voi tilata ennakkoon. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.