eva_frantz_kahdeksas_neito

Eva Frantz: Kahdeksas neito

Viikon kirjamme ja Elisa Kirjan dekkaripiirin kuukauden kirja on Eva Frantzin Kahdeksas neito. Teos jatkaa Sinisen huvilan aloittamaa Anna Glad -sarjaa ja on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena. Lue e-kirjan alku tai kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

”Talviaamu oli kerrassaan upea, kuin suoraan joulukortista. Lumihiutaleita putoili hiljakseen, ja edessä avautuva merenlahti kimmelsi siniharmaana. Oli hiljaista ja tyyntä. Avannon pumppu hurisi vaimeasti, mutta sekin vaikeni Rolandin käännettyä ajastinta seinällä. Veteen oli ikävä mennä pumpun käydessä. Se käynnistyisi itsestään kymmenen minuutin kuluttua, joten Roland ehtisi käydä avannossa sitä ennen.” (teoksen alusta)

Eva Frantz on espoolainen kirjailija ja toimittaja. Hänen esikoisdekkarissaan Frantzin teosten päähenkilö Anna Glad tutki suositun lifestyle-bloggarin mystistä loukkaantumista ja pohti siinä samalla omia elämänvalintojaan. Nyt Glad joutuu selvittämään väkivaltarikosta. Muinaiseen Lucia-kulkueeseen kytkeytyvä selvittelyketju alkaa, kun vanhan kansanopiston rannassa olevassa avannossa kelluu tukku hiuksia.

Kahdeksannen neidon kuvataan olevan rikosromaani nuorista tytöistä eri aikoina ja tyttöjen ongelmien muuttumattomuudesta. Siitä ei vielä löydy kirja-arvioita, mutta Frantzin Dekkarilauantai-esiintymisestä ja esikoisteoksesta Sininen huvila on kerrottu Dekkaritalo-blogissa. Esimerkiksi: ”Poliisihahmona Anna Glad on virkistävän normaali. Dekkarilauantain keskustelussa Frantz kertoi tarkoituksella kirjoittaneensa Annasta taviksen, vailla mitään erityiskykyjä. Se on varmasti oikea ratkaisu, sillä arkinen, tavallisilla taidoilla ja hoksottimilla varustettu päähenkilö sopii loistavasti pikkukaupunkimiljöön tunnelmaan.” Lue koko blogikirjoitus.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

 

Eva Frantzin Kahdeksas neito (Den åttonde tärnan, Schildts & Söderströms 2018, suom. Ulla Lempinen) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjana alun veloituksetta. Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat teoksen etuhintaan 9,90 € syyskuussa 2018. Dekkaripiiriin liittyminen on ilmaista eikä velvoitta ostoksiin. Lue lisää Elisa Kirjan dekkaripiiristä.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 9 t 48 min, lukija on Anna Saksman. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta. Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat äänikirjan hintaan 12,90 € syyskuussa 2018. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 24,30 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.