esko_valtaoja_kohti_ikuisuutta

Esko Valtaoja: Kohti ikuisuutta

Vuoden vaihtuessa monen mieli askartelee tulevaisuudessa. Viikon kirjassa, Esko Valtaojan Kohti ikuisuutta -teoksessa, kurotetaan jopa tuhansien vuosien päähän. Kirja on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Tähtitieteilijä Esko Valtaoja on maamme tunnetuimpia tieteentekijöitä – jopa niin tunnettu, että syksyllä järjestettiin Vaihtoehto Eskolle -kampanja.  Valtaoja tunnetaan ahkerana kirjoittajana ja luennoitsijana.

Teoksessaan Kohti ikuisuutta Esko Valtaoja pohtii, onko ihmiskunnalla tulevaisuutta ja millainen se voisi olla. Millainen on maailma tuhansien vuosien päästä?

Helsingin Sanomat kiittää Valtaojaa valoisuudesta: ”Hän uskoo oikeasti siihen, että ihmiskunta menee kohti parempaa. Ja on tähänkin asti mennyt, hän todistaa tutkimuksin sille, joka ei tietenkään heti usko. Nälkä ja väkivalta ovat vähentyneet ihmisten historiassa.” Lue koko artikkeli. Elisa Kirjan lukijakommentti antaa niin ikään positiivisen kuvan kirjasta: ”Parasta tekstiä mitä olen ikinä lukenut, faktatiedot korjaavat monia harhaluulojani maailmastamme ja tiedemiesten puuhista.”

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Esko Valtaojan Kohti ikuisuutta (Ursa 2017) on saatavana e-kirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 25,50 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksettaE-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 26 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täälläLukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.