eppu_nuotio_myrkkykeiso

Eppu Nuotio: Myrkkykeiso – Ellen Lähteen tutkimuksia

Eppu Nuotion uusi dekkari yhdistää saaristoelämän ja puutarhaharrastuksen sekä tietenkin mysteerin. Tutustu uuteen hyvän mielen dekkarisarjaan. Myrkkykeiso – Ellen Lähteen tutkimuksia on saatavana e-kirjana etuhintaan vielä pari päivää, toukokuun loppuun. Lue e-kirjan alku veloituksetta!

 

Eppu Nuotion uuden dekkarisarjan päähenkilö on Ellen Lähde, marttahenkinen puutarhamatkaaja ja perennaharrastaja. Teoksessa  Myrkkykeiso – Ellen Lähteen tutkimuksia hän saa tutkittavakseen Kemiönsaarelle rentoutumaan matkanneen perheenäidin Mirkan tapauksen. Kotona Mirkan aviomies ei pärjää lasten kanssa, ja saaristossa Mirkaan ei saada yhteyttä.

Uutuusteoksesta löytyy lukija-arvio Elisa Kirjan kirjaesittelyn yhteydestä: ”Ihastuttavaa luettavaa. Eleganttia suomalaista jännitystä, josta tulee hyvä mieli.”

Tutustu Eppu Nuotion uraan ja laajaan tuotantoon Wikipedia-artikkelin kautta.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Eppu Nuotion Myrkkykeiso – Ellen Lähteen tutkimuksia  (Otava 2017) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 22,50 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat teoksen hintaan 9,90 € toukokuun 2017 ajan. Dekkaripiiriin liittyminen on ilmaista eikä velvoita ostoksiin. Lue lisää Elisa Kirjan dekkaripiiristä.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 27,50 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi.n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.