enni_mustonen_taiteilijan_vaimo

Enni Mustonen: Taiteilijan vaimo

Enni Mustosen suositttu Syrjästäkatsojan tarinat -kirjasarja on edennyt osaan Taiteilijan vaimo. Teos on viikon äänikirjamme, ja se on saatavana myös e-kirjana ja painettuna.

 

Enni Mustosen Syrjästäkatsojan tarinat -kirjasarja piirtää ajankuvaa ja kertoo osin historiallisistakin henkilöistä.

Taiteilijan vaimo sijoittuu 1920-luvun Suomeen ja Rivieralle. Ida Erikssonin tytär Kirsti palaa Pariisin muotihuoneista takaisin Suomeen ja avioituu kuvanveistäjä Ilmari Aaltosen kanssa. Pian tie vie kuitenkin takaisin ulkomaille, Rivieralle Tulenkantajien kanssa. Miten elämä muuttuu, kun Kirsti tulee raskaaksi? Tai kun hän saa tietä totuuden syntyperästään?

Enni Mustonen on Kirsti Mannisen taiteilijanimi. Viime vuonna haastattelimme Mannista siitä muun muassa siitä, millaisia tietolähteitä hän käyttää kirjoja kirjoittaessaan. Kirjailijan suosiossa ovat divarit ja arkistot:

”Yksi parhaista inspiraation ja tiedon lähteistä on Kansalliskirjaston historiallinen sanoma- ja aikakauslehtiarkisto. Mennyt arki ja ihmisten tarpeet, toiveet ja asenteet ovat tallentuneet valokuviakin tarkemmin vanhojen lehtien sivuille pikku-uutisiin ja -ilmoituksiin, virallisiin tiedonantoihin, jatkokertomuksiin, pakinoihin ja välipaloina tarjoiltuihin vitseihin ja pilapiirroksiin.”

Lue koko haastattelu.

Juuri ilmestynyt Taiteilijan vaimo on luettu Kirjasähkökäyrä-blogissa. Bloggari kiteyttää: ”Enni Mustosen historiallinen Syrjästäkatsojien tarina-sarja on ihastuttanut minua aidosti kulttuuri- ja taidemaailmaan sijoittuvilla henkilöillä ja tapahtumilla. Jokaiseen kirjaan on mahtunut runsaasti eri kulttuurimaailmoihin vaikuttaneita henkilöitä. Taiteilijan vaimo on, kuten ihastuttava kansikuvansa, elävää menneisyyttä.” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Enni Mustosen Taiteilijan vaimo (Otava 2018) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa. Teoksen pituus on 1 5h 20 min, lukija on Erja Manto. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella kirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 27,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.