elina_karjalainen_uppo_nalle_äänikirja

Elina Karjalaisen Uppo-Nallet äänikirjoina ja juhlapainoksina

Viikon äänikirjamme on kirjasarja: Elina Karjalaisen Uppo-Nallet. Tutustu yli kymmeneen Uppo-Nalle-äänikirjaan! Rakastetuista Uppo-Nalleista on myös juuri otettu uusia painoksia: painetut kirjat voit tilata Lukulampun kaupasta.

 

Kukapa ei tuntisi Elina Karjalaisen klassikkohahmo Uppo-Nallea? Kokonaisen vuoden ui Uppo-Nalle maailman meriä. Se toivoo löytävänsä rauhallisen sataman, jossa on valkeaa hiekkaa ja joku ystävällinen mikä tahansa odottamassa… Sitten Uppo-Nalle tapaa ystävällisen Reeta-tytön ja Laulavan lintukoiran.

Ensimmäisen Uppo-Nalle-kirjan ilmestymisestä on jo 40 vuotta. Sittemmin Uppo-Nallesta kertovia kirjoja ilmestyi 22. Uppo-Nalle on tavattu kirjojen lisäksi mm. postimerkissä ja näyttämöllä. Tutustu Uppo-Nallen esittelyyn Wikipediassa.

Uppo-Nallet ovat aina viihdyttäneet kaikenikäisiä lukijoita. Iltalehden muistokirjoituksessa Elina Karjalaisesta kerrotaan, että kirjailija halusikin toimia välittäjänä ja ymmärryksen lisääjänä lasten ja aikuisten maailman välillä: ”Karjalainen piti omien sanojensa mukaan tehtävään välittää hellyyttä ja rakkautta lapsille, koska maailma muuttuu paremmaksi vasta, kun aikuiset ymmärtävät lasten maailmaa.” Lue koko artikkeli.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Tutustu Uppo-Nalle-äänikirjoihin

 

Elina Karjalaisen Uppo-Nalleja (WSOY) on saatavana äänikirjoina ja painettuina teoksina.

Elisa Kirjassa on myynnissä 12 Uppo-Nalle-äänikirjaa hintaan 11,90 €/kpl. Tutustu kirjoihin täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella kaikkien kirjojen alut veloituksetta. Osa äänikirjoista on ilmestynyt aiemmin, osa nyt juhlavuoden kunniaksi.

Elisa Kirjassa on äänikirjoina myös Elina Karjalaisen koira-aiheiset kirjat Teemu karvainen kaveri sekä Koirapostia. E-kirjana on julkaistu Uppo-Nalle. Tutustu teoksiin.  Sekä äänikirjoja että e-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetut Uppo-Nallet ovat tilattavissa Lukulampun verkkokaupasta. Värikuvitettu juhlavuoden laitos Uppo-Nalle maksaa 18,90 € ja on juuri ilmestynyt. Tutustu ja osta täällä. Väritetty yhteisnide Uppo-Nallen talviturkki ja Uppo-Nalle ja setä Tonton ilmestyy toukokuun lopussa, mutta on jo tilattavissa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.