dan_brown_alku

Dan Brown: Alku

Viikon äänikirjamme on Dan Brownin Alku. Espanjaan sijoittuva trilleri on saatavana myös e-kirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Dan Brown kuuluu maailman suosituimpiin kirjailijoihin. Hänen uusin romaaninsa Alku jatkaa Da Vinci -koodista tutulla tyylillä: jännitystä, historiallista tietoa ja salaperäisiä symboleja.

Alku-teoksessa Robert Langdon, Harvardin yliopiston symbologian professori, saapuu julkistustilaisuuteen Bilbaon Guggenheim-museoon. Edmond Kirsch, 40-vuotias miljardööri ja tulevaisuudentutkija, aikoo paljastaa löydön, joka tuo vastauksen ihmiselämän kahteen peruskysymykseen: Mistä me tulemme? Mihin olemme menossa? Vastauksien sijasta saadaan kuitenkin kaaostilanne, ja vauhdikas seikkailu voi alkaa.

Helsingin Sanomat arvioi, että Alku on taattu elämys Dan Brown -faneille. Lue koko arvio. Kirsin Book Club -blogissa on haastateltu Brownin kirjojen lukijaa Alku-teoksesta: ”Ajatuksia herättävä kirja todellakin on. Tekoäly tuo paljon ajateltavaa ja taide tuo kiinnostuksen kunkin taiteilijan työn tarkempaan seurantaan. Uskonnon suhtautuminen elämän syntyyn on aina mielenkiintoinen aihe.” Lue koko haastattelu.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

Dan Brownin Alku (The Origin, WSOY 2017, suom. Jorma-Veikko Sappinen) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 24,90 € Elisa Kirjassa; äänikirja on saatavana hintaan 22,90 € 5.11.2017 saakka. Kirjan pituus on 19 h 52 min, lukija on Lars Svedberg. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 22,90 € Elisa Kirjassa; e-kirja on saatavana hintaan 18,90 € 5.11.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 27,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Kirjan voi ostaa myös CD-äänikirjana hintaan 22,20 €. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.