macintosh_mina_naen_sinut

Clare Mackintosh: Minä näen sinut

Viikon kirjamme on Clare Mackintoshin trilleri Minä näen sinut. Teos on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

 

Clare Mackintosh on entinen rikostutkija ja järjestyspoliisi. Hänen esikoisteoksensa Annoin sinun mennä nousi kansainväliseksi bestselleriksi. Uudella trillerillään Minä näen sinut Macintosh jatkaa koukuttavalla linjalla.

Minä näen sinut –trillerin päähenkilö on nelikymppinen Zoe, joka kulkee työmatkansa Lontoon metrolla. Eräänä päivänä hän huomaa lehden pikkuilmoituksissa oman kuvansa. Zoen perhe on sitä mieltä, että kuvan nainen vain muistuttaa häntä. Seuraavana päivänä samalla ilmoituspaikalla on toisen naisen kuva.Kun tämä löydetään muutaman päivän päästä kuristettuna, Zoe kauhistuu: onko hänkin vaarassa?

Leena Lumi -blogissa kirja on ollut vangitseva lukukokemus: ”Minä näen sinut on ruuhkametrossa itseen likistyvä iljetys, takaa kaikuvat askeleet, joiden rytmi seuraa omiasi, se on alikulkutunneleita ja kokoaikaista tunnetta vainosta. Se on kauhua, joka lopulta näyttää kyntensä ja saa sinut epäilemään jokaikistä lähelläsi.” Lue koko bloggaus.

Clare Macintosh kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa omasta elämästään ja kirjoittamisesta sekä elämänmuutoksesta, joka on ollut mahdollista menestyskirjojen kautta. Lue haastattelu.

Katso Minä näen sinut -kirjatraileri:

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

 

Clare Mackintoshin Minä näen sinut (I see you, Gummerus 2018, suom. Päivi Pouttu-Delière) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat e-kirjan helmikuussa 2018 etuhintaan 9,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Elisa Kirjan dekkaripiiriin liittyminen on maksutonta, eikä sido ostamaan. Dekkaripiirin jäsenet saavat joka kuukausi sähköpostiisi etukoodin, jolla voi lunastaa kuukauden kuumimman uutuusdekkarin hintaan 9,90 € sekä muita dekkarietuja. Lue lisää dekkaripiiristä.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat äänikirjan helmikuussa 2018 etuhintaan 12,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 25,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.