clare_macintosh_annoin_sinun_mennä

Clare Macintosh: Annoin sinun mennä

Viikon kirjamme on yksi viime aikojen suosituimmista trillereistä, Clare Macinstoshin Annoin sinun mennä. Kirja on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Clare Macintosh työskenteli poliisina ennen kirjailijan uraansa. Annoin sinun mennä alkaa traagisesta tapahtumasta: viisivuotias poika jää auton alle ja kuski pakenee. Pojan äidin painajainen alkaa. Kirja perustuu tositapahtumiin.

Annoin sinun mennä -teosta on kiitetty muun muassa psykologisesta otteesta ja yllätyksellisyydestä. ”Tarina on päähenkilöiden arjessa kiinni”, pohditaan Kirsin Bookclub -blogissa, jossa kehuja saa ylipäätään päähenkilöiden inhimillisyys. Lue koko blogiarvio.

Tutustu Clare Macintoshin englanninkieliseen Wikipedia-esittelyyn.  Kirjailijan nettisivut löytyvät täältä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

 

Clare Macintoshin Annoin sinun mennä (I let you go, Gummerus 2017, suom. Päivi Pouttu-Delière) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa; kirja on saatavana etuhintaan 12,90 € 13.8.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 28,40 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.