ronnbackarakennus31

Christian Rönnbacka: Rakennus 31 

Nainen kiersi talon ja huomasi että kellariin vievä ovi oli säilynyt liekeiltä. Palomiehet olivat murtaneet oven auki. Oven yli poikittain naulattu lauta irtosi helposti kiskomalla, ja nainen sytytti lamppunsa astuessaan sisään. Valo heijastui seinille valuneesta vedestä.

 

Christian Rönnbackan dekkarisankari Antti Hautalehto seikkailee jo neljässä kirjassa. Sarjan uusin osa Kylmä syli ilmestyi tässä kuussa, Rakennus 31 on sarjan kolmas osa. Elokuvayhtiö Solar Films suunnittelee Antti Hautalehdon tuomista valkokankaalle. Rakennus 31 on myös Lukulampun viikon kirja. Se on saatavana painettuna ja pokkarina Lukulampun kaupasta ja ääni- ja e-kirjana Elisa Kirjasta.

Dekkarifanit ovat ihastuneet erityisesti Rönnbackan huumoriin, charmikkaaseen ja vetovoimaiseen Hautalehtoon ja vetäviin juonikuvioihin.

 

Huumoria ja mielikuvitusta

 

Näin Rakennus 31 -teosta on luonnehdittu:

 

Huuli lentää edelleen irtonaisesti, eikä lukija pääse pitkästymään junnaavan juonen tai liian yksityiskohtaisten työmuodollisuuksien kuvailun parissa. Kirsin kirjanurkka -blogi

Rönnbackan juonenkehittely on mainiota, hyvin aidontuntuiseen poliisin arkeen on reippaasti lisätty mielikuvituksellisia elementtejä siten että kaikki kuitenkin pysyy uskottavuuden rajoissa. Ja kun tähän lisätään kiinnostavat henkilöt ja ripaus huumoria niin pakettihan on vallan oivallinen  – tätä lisää! Nenä kirjassa -blogi

Tarina on hieno, todella omaperäinen ja yllättävä. Se on kummallinen, mutta silti uskottava. Surullisia ja jopa makaabereja tapahtumia höystää naseva huumori, joka saa välillä nauramaan ääneen. Hemulin kirjahylly -blogi 

 

Katso video Rakennus 31:n julkistustilaisuudesta Elisa Studiolla:

 

 

 

Christian Rönnbackan Facebook-sivu löytyy täältä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Painettuna, e-kirjana tai äänikirjana

Christian Rönnbackan Rakennus 31 (Bazar 2014) on  saatavana kova- ja pehmeäkantisena Lukulampun kaupasta tai e-kirjana ja äänikirjana Elisa Kirjasta.

Kovakantinen teos maksaa 25,40 € ja pehmeäkantinen 9,70 €. Tutustu ja osta täällä.Toimitus on ilmainen ja teoksen voi ostaa myös lahjaksi niin että se toimitetaan suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan hinta on 30.9.2015 asti 4,90 € (normaalihinta 8,90 €). Tutustu ja osta e-kirja täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan lukunäytteen.   Äänikirjan hinta on 30.9.2015 asti 4,90 € (normaalisti 23,90 €). Tutustu ja osta äänikirja täällä:  Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan näytteen. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.