ozzy_osbourne_mina_ozzy

Chris Ayres, Ozzy Osbourne: Minä, Ozzy

Viikon äänikirja on rockin rakastetuimmaksi sekopääksi kutsunut Ozzy Osbournen omaelämäkerta, jonka hän on tehnyt yhdessä Chris Ayresin kanssa. Kehuttu teos on saatavana äänikirjana ja pokkarina; Elisa Kirjasta voit myös hankkia äänikirjan ensimmäisen luvun veloituksetta.

 

Ozzy Osbourne (s. 1948) tunnetaan soolomuusikkona ja  Black Sabbath -yhtyeen keulahahmona. Hänen omaelämäkertansa Minä, Ozzy on juuri niin vauhdikasta ja kummallista luettavaa kuin olettaa saattaa – ja koukuttavaa.

Keskisuomalaisen arviossa Osbournen omaelämäkertaa on luonnehdittu ”mitä viihdyttävimmäksi luettavaksi”, ja myös RaivoGalleria-blogin pitäjä on innostunut sekä teoksesta että äänikirjaformaatista. Hän kirjoittaa: ”Äänikirjan lukija Petri Hanttu onnistuu tehtävässään erinomaisen hyvin. Mahtava ”roolisuoritus” ja hieno eläytyminen aina Ozzymaisia äänenpainoja myöden saa kuuntelijan pysymään teoksen parissa. Kirja kattaa Ozzyn elämän aina lapsuudesta nykyaikoihin asti. Teos on kuin tuhkimotarina konsanaan: ”Ryysyistä rikkauksiin”. Köyhän työläisperheen pikkurikollinen poika löytää elämälleen suunnan: ”musiikki, viina, laulu ja naiset”  – äänikirja viihdyttää, hymyilyttää, hämmästyttää ja koukuttaa toden teolla. Se on vain yksinkertaisesti pakko kuunnella loppuun.”

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele ensimmäinen luku veloituksetta

 

Chris Ayrezin ja Ozzy Osbournen teos Minä, Ozzy (I am Ozzy, Like 2010, suom. Ilkka Salmenpohja) on saatavana äänikirjana ja pokkarina.

Äänikirjan hinta on Elisa Kirjassa 4,90 € 17.3.2016 asti; äänikirjan normaalihinta on 20,20 €. Teoksen pituus on 14 t 39 min ja lukijana on Petri Hanttu. Tutustu ja osta täälläElisa Kirjasta voi myös ladata ilmaiseksi äänikirjan ensimmäisen luvun kokonaisuudessaan: tutustu ja lataa täällä. Äänikirjan voi ostaa itselle tai lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Minä, Ozzy on saatavana myös pokkarina Lukulampun kaupasta. Teoksen hinta on 10,30 €. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjan voi ostaa itselle tai lahjaksi suoraan lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

1 comment

  1. timo

    Todella hyvä pläjäys! Vanha Sabbath ja Ozzy diggari tykkää, mutta nämä ääni tehosteet? fziuuuuuh ja zämblääääm! Ne kaikki luetaan ja tunteella.

    Ymmärrän että tässä haettiin ozzymaista fiilistä. Mutta noita efektejä ei voi tehdä muut kuin adam west ja Ozzy itse.

    Muuten tosi jees 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.