kani-joka-tahtoi-nukahtaa

Carl-Johan Forssén Ehrlin: Kani joka tahtoi nukahtaa

Onko vaikea saada lapsia nukkumaan? Leikki-ikäisten iltasaduksi sopii mainiosti ruotsalaisen Carl-Johan Forssén Ehrlinin Kani joka tahtoi nukahtaa. NLP-valmentajan kirjoittama iltasatu on suunniteltu rentouttamaan kuuntelija ja makoisat yöunet ovat lähestulkoon taattuja.

 

Carl-Johan Forssén Ehrlinin Kani joka tahtoi nukahtaa on suunniteltu melkeinpä enemmän rentoutustekniikaksi kuin kirjalliseksi elämykseksi. Kirjan noudattaa valmennusoppeja ja siinä toistetaan rauhoittavia, rentouttavia kehotuksia nukkumaan menosta. Kirjasta on tullut kansainvälinen myyntihitti.

 

Tutustu kirjaan

 

New York Postin toimittaja Mackenzie Dawson testasi kirjaa poikansa kanssa ja kertoi kokemuksestaan artikkelissa The magical book that will have your kid asleep in minutes.

Youtubesta löytyy videoita, joissa vanhemmat lukevat kirjaa lapselleen. Tässä Brad Cook lukee kirjaa:

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Painettuna tai e-kirjana

 

Carl-Johan Forssén Ehrlin teos Kani joka tahtoi nukahtaa (Otava 2015, Kaninen som så gärna ville somna, suom. Ulla Lempinen, kuvittanut Irina Maununen) on saatavana painettuna kirjana ja e-kirjana.

Painetun teoksen hinta on Lukulampun kaupassa 19,80 €. Tutustu ja osta täälläLähetyksestä ei peritä postituskuluja, ja kirjan voi myös tilata lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 11,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksettaKirjan voi ostaa myös lahjaksi. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.