camilla_lackberg_pahanilmanlintu

Camilla Läckberg: Pahanilmanlintu

Viikon kirjamme on suosikkidekkaristi Camilla Läckbergin Pahanilmanlintu. Kirja on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Ruotsalaista Camilla Läckbergia on tituleerattu jopa Euroopan dekkarikuningattareksi. Hänen romaanejaan on myyty miljoonia kappaleita ja jopa yli 50 maassa.

Pahanilmanlintu on Läckbergin neljäs Fjällbacka-jännitysteos. Se alkaa kuolonkolorista keskellä yötä… Onko kyseessä ikävä mutta tavanomainen onnettomuus vai jotain muuuta? Koukuttava juoni pureutuu ihmismielen pimeään puoleen.

”Camilla Läckbergillä pysyy ohjakset hyvin hanskassa Pahanilmanlinnun tarinassa, vaikka sivuhenkilöitä kertyykin aika liuta. Parasta kirjoissa ovat henkilökuvaukset ja heidän omat tarinansa”, kirjoittaa Kirjasähkökäyrä-bloggari ja esittelee Läckbergin tuotantoa. Lue bloggaus.

Ankin kirjablogissa Pahanilmanlintua on luonnehdittu sekä koukuttavaksi että ahdistavaksi. Teos käsittelee ajankohtaisia asioita, kuten tosi-tv:tä. Bloggari kirjoittaa: ”Mietin lukiessani, miksi juuri Läckbergin dekkarit ovat suosikkejani. Nyt alan ymmärtää: vetävän juonen lisäksi kirjassa on jotain aidosti syvällistä ihmisen pahuudesta ja psyyken rikkoutumisesta. Henkilöt eivät ole tyypillisen ohuita, vaan oikeasti aidonoloisia ja eläviä persoonia. Niin inhimillisiä, että heidät voi helposti uskoa todeksi.” Lue koko blogiarvio.

Tutustu Camilla Läckbergin esittelyyn Wikipediassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

Camilla Läckbergin Pahanilmanlintu (Gummerus 2016, suom. Outi Menna) on saatavana e-kirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 7,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 3,90 € 12.8.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, pehmeäkantisen teoksen hinta on 5,80 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.