c_s_lewis_kaspianin_matka_maailman_aariin

C. S. Lewis: Kaspianin matka maailman ääriin

Narnia on paikka, joka kiehtoo sekä lapsia että aikuisia. C. S. Lewisin kolmas Narnia-kirja, Kaspianin matka maailman ääriin, on saatavana äänikirjana ja painettuna teoksena.

C. S. Lewisin klassikkofantasiasarja Narnian tarinat ilmestyi jo 1950-luvulla. Narnian ihmemaasta kertovia teoksia on käännetty kymmenille kielille ja myyty jopa yli 85 miljoonaa kappaletta. Narnian tarinat ovat valloittaneet myös elokuvina.

Kaspianin matka maailman ääriin -kirjassa sarja aiemmista osista tutut Edmund, Lucy ja heidän serkkunsa Eustace suuntaavat kohti uutta seikkailua, kun he liittyvät kuningas Kaspianin seurueeseen ja lähtevät etsimään Narnian seitsemää kadonnutta Lordia. Jännittävällä purjehdusmatkallaan he kohtaavat merikäärmeitä, lohikäärmeitä ja näkymättömiä vihollisia. Kaikki alkaa maalauksesta, joka johtaa salaperäiseen ja mystiseen maailmaan – C. S. Lewisin kirjat ovat vuosikymmenien ajan kutkuttaneet lukijoita ajatuksella, että portti toiseen maailmaan voi olla aivan lähellä.

Lue lisää Wikipediasta.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Osta äänikirja tai pokkari

C. S. Lewisin Kaspianin matka maailman ääriin (The voyage of the dawn treader, Otava 2015, uusi painos, suom. Kyllikki Hämäläinen) on saatavana äänikirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 6,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana etuhintaan 3,90 € 27.11.2017 saakka. Kirjan pituus on 6 h 12 min, lukija on Lauri Kortelainen. Tutustu ja osta täällä. Äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, pehmeäkantisen teoksen hinta on 10,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.