beth_lewis_suden_tie

Beth Lewis: Suden tie

Beth Lewisin Suden tie on psykologinen trilleri selviytymisestä erämaassa. Kirja on saatavana painettuna ja e-kirjana. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Suden tie on lontoolaisen Beth Lewisin esikoiromaani, tummasävyinen trilleri ja dystopia. Sen päähenkilö on Elka ja tapahtumapaikka erämaa, toinen keskeinen hahmo on uhkaava Anastaja.

Elka ei muista aikaa ennen Ansastajaa. Hän oli seitsemänvuotias räsynukke, nälkäinen ja eksyksissä, kun Ansastaja otti hänet siipiensä suojaan. Vuosien saatossa Ansastaja on opettanut hänet selviytymään villissä erämaassa, jossa sivilisaatio on muisto vain ja ihmiset luonnon ja toistensa armoilla. Mutta mies, jonka Elka on kuvitellut tuntevansa, on piilotellut kauhistuttavaa salaisuutta. Mies on tappaja. Hirviö. Elka ryntää pakomatkalle jäätävään erämaahan vakaana aikomuksenaan löytää oikeat vanhempansa ja vastaukset kysymyksiinsä.

Pihin naisen elämää -blogissa kirjaa on kiitetty ”hemmetin viihdyttäväksi” sen raakuudesta huolimatta. Lue koko blogiarvio. Ullan luetut kirjat -blogissa kirjaa kiitetään niin ikään: ”Pidin kirjasta, luin ahmien. Välillä teksti hirvitti, mutta luin silti onnessani. Erittäin hyvä pohjoiseen luontoon sijoittuva tarina, joka tuskin maistuisi kesähelteellä. Talven ja viiman tunnelma ovat niin läsnä. Ihastuin täysillä kirjan ulkoasuun ja värimaailmaan.” Lue koko blogiarvio.

Tutustu kirjaan ja kirjailijaan Beth Lewisin verkkosivuilla.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

 

Beth Lewisin Suden tie (The Wolf Road, Like 2017, suom. Elina Koskelin) on saatavana painettuna ja e-kirjana.

Painetun kirja on 30,30 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä
Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on 20,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat teoksen etuhintaan 9,90 € helmikuun 2017 ajan. Dekkaripiiriin liittyminen on ilmaista eikä velvoita ostoihin. Lue lisää dekkaripiiristä.  E-kirjoja voi ostaa itselle tai lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.