ben_kalland_vien_sinut_kotiin

Ben Kalland: Vien sinut kotiin

Viikon kirjamme on kirjasyksyn esikoisromaani, Ben Kallandin Vien sinut kotiin. Suomeen ja Yhdysvaltoihin kertova teos kertoo uskonnosta, perhesuhteista ja siitä, miten uskonto vaikuttaa perhesuhteisiin. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Ben Kallandin Vien sinut kotiin kertoo tiukankin uskonnollisesta mutta rakastavasta perheestä. Arki on Itä-Helsingissä, kesät Porkkalanniemellä. Myöhemmin perhe kuitenkin hajoaa, eikä siskosta enää puhuta. Romaanin päähenkilö Markus lähtee Yhdysvaltoihin töihin ja jää sinne kolmeksikymmeneksi vuodeksi.

Vien sinut kotiin -romaania on kehuttu ja kuvattu kauniiksi ja tiheätunnelmaiseksi. Aamulehden arviossa kerrotaan, että teos antaa mahdollisuuden kurkistaa Jehovan todistajien elämään ja toimintaan laajemminkin, mutta teos on paljon muutakin:

”Vien sinut kotiin antaa mahdollisuuden kurkistaa todistajien elämään, mutta romaanilla on uskonyhteisön kuvauksen rinnalla paljon muuta kerrottavaa.”

Lue koko arvio. Lukutuulia-blogin pitäjä on ihastunut kirjaan suuresti, erityisesti sen tunnelmaan: ”Mielettömintä kirjassa on tunnelma: se on paikoittain tyyni, välillä taas dramaattinen ja välillä jotain jota en osaa sanoin kuvailla.” Lue koko blogiarvio.

Lue myös Kotiliesi-lehden haastattelu Jehovan todistaja -perheessä kasvanut Ben Kalland: ”Ovilla käyminen nolotti”.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Ben Kallandin Vien sinut kotiin (Atena 2017) on saatavana e-kirjana ja painettuna.

E-kirjan hintaon 24,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 23,80 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.