astrid_lindgren_saariston_lapset

Astrid Lindgren: Saariston lapset

Viikon äänikirjamme johdattaa kesäisiin tunnelmiin ja Tukholman saaristoon: kyseessä on Astrid Lindgrenin Saariston lapset -klassikko. Teos on saatavana äänikirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.
Astrid Lindgrenin Saariston lapset tunnetaan kirjana ja televisiosarjana. Se on saatavana myös äänikirjana, jonka mukava tunnelma ilahduttaa monenikäisiä.

Melkersonin tukholmalaisperhe lähtee kesän viettoon tuntemattomalle Saltkråkanin saarelle. Perillä odottaa huvila, joka ei ole aivan niin fiini kuin ennakkotiedot antoivat ymmärtää. Pian perhe on kuitenkin solahtanut saaristolaiselämään ja -yhteisöön.

”Saariston lapset kertoo kesästä, jonka jokainen lapsi toivoisi saavansa”, kiteytetään Kirjavinkeissä. Ja: ”Saarella lapset, aikuiset ja eläimet ovat kaikki tasa-arvoisia keskenään. Kirjaa on kiitelty myös sen ympäristöä kunnioittavasta otteesta: tarina korostaa luonnon ja eläinten arvoa. Lindgrenin teksti on monitasoista ja viisasta ja todistaa jälleen kerran sen, ettei lastenkirjoja ole kirjoitettu vain lapsille vaan ensisijaisesti ihmisille.” Lue koko arvio.

Luetut, lukemattomat -blogin mukaan Saariston lapset on ”maailman paras kesäkirja”. Perustelut vakuuttavat: ”Kirja on tulvillaan kesää: merta, aurinkoa, kesäsateita, lämpimiä rantakallioita, ulkona syötyjä aterioita – ja ampiaisia. Lukiessa voi tuntea, miltä suolainen merivesi tuoksuu, kuinka kukkien tuoksu täyttää ilman kuumana kesäpäivänä ja miltä tuntuu nukahtaa kylmänä kesäyönä sateen ropistessa kattoon.” Lue koko arvio.

Muita Astrid Lindgrenin teoksia Lukulampussa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Astrid Lindgrenin Saariston lapset (Vi på Saltkråkan, 1964, WSOY, suom. Laila Järvinen) on saatavana äänikirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 12,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 8 h 36 min, lukija on Jarmo Heikkinen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 22,10 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.