astrid_lindgren_ronja_ryovarintytar_aanikirja

Astrid Lindgren: Ronja, ryövärintytär

Viikon äänikirjamme on rakastettu lastenklassikko, aikuistakin puhutteleva Ronja, ryövärintytär. Astrid Lindgrenin teos on juuri julkaistu uudelleen äänikirjana. Se on saatavana myös painettuna. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

 

Astrid Lindgrenin Ronja, ryövärintytär on ihastuttanut monenikäisiä hyvien tarinoiden ystäviä jo vuodesta 1981. Se kuljettaa ryövärien, villihevosten ja maanväen aikaan, mutta kertoo myös ikuisista, ajattomista teemoista: ihmissuhteista, luottamuksesta, rehellisyyydestä ja anteeksiannosta, luonnosta. Ronja, ryövärintytär puhuttelee jännittävänä seikkailuna ja tarinana ystävyyden voimasta.

Värikäs päivä -lastenkirjablogissa on kuvailtu monipuolisesti Ronja, ryövärintytär -teosta ja sitä, miten sen äänikirjaversio sopii alle kouluikäiselle. Ote bloggauksesta: ” Samalla se on eräs Lindgrenin vavahduttavimmista kirjoista, paikoin melkein liian surumielinen ja ahdistava. Silti jälkitunne on optimistinen. Kirjan luettuaan ei voi olla miettimättä, miten tärkeää on valita aina oma tiensä ja uskoa omiin arvoihinsa, kuten Ronja tekee – -” Lue koko bloggaus.

Tutustu Ronja, ryövärintytär -kirjaan ja -elokuvaan Wikipediassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Astrid Lindgrenin Ronja, ryövärintytär (Ronja Rövardotter, 1981, äänikirja WSOY 2018, suom. Tuula Taanila) on saatavana äänikirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 12,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 5 h 50 min, lukija on Ritva Vepsä. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.  Äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampin yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 17,60 € Lukulampun kaupassa. Uusi, värikuvitettu laitos maksaa 21,50 €. Tutustu ja osta täällä Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.