pikkuveli-ja-katto-kassinen

Astrid Lindgren: Pikkuveli ja Katto-Kassinen

Katto-Kassinen on Pikkuveljen anarkistinen kaveri. Katto-Kassisen kanssa sattuu ja tapahtuu! Astrid Lindgrenin lastenkirjaklassikko on saatavilla äänikirjana.

 

Äänikirjan lukee Ritva Vepsä. Katto-Kassisen ristiriitainen hahmo naurattaa monia lapsia, mutta toiset saattavat kokea leuhkivan ja määräilevän Katto-Kassisen provosoivana lastenkirjahahmona. Kuuntele ja tutustu Katto-Kassiseen itse ja muodosta oma mielipiteesi!

 

Kirjasta sanottua

 

Kassisen anarkismissa on näennäisen ilon ja karnevalisaation alla jotain surumielistä, Kassinen ikään kuin näyttää realistisen maailman vääryydet harvinaisen kirkkaasti ja hyväksyy pienen epärehellisyyden silloin, kun sen voi kääntää omaksi eduksi valtaapitäviä vastaan. – Katja Jalkanen, Lumiomena-blogi

Katto-Kassisesta on tehty myös elokuvasovituksia. Olle Helbomin ohjaama elokuva on vuodelta 1974 ja sen trailerin voi katsoa Youtubessa:

 

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Astrid Lindgrenin Pikkuveli ja Katto-Kassinen (WSOY 2010, suomentanut Laila Järvinen) on saatavana äänikirjana.

Äänikirjan pituus on 3 h 15 min, ja kirjan lukijana on Ritva Vepsä. Teoksen hinta on 8,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksettaElisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Esittelemme joka viikko Viikon äänikirjan Elisa Kirjasta: poimintoja niin uutuuksista kuin klassikoistakin.  Viikon kirja -artikkelisarjamme, jossa esitellään ajankohtaisia, sekä painettuna että e-kirjana saatavia, teoksia löydät täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.