astrid_lindgren_peppi_pitkatossu

Astrid Lindgren: Peppi Pitkätossu

Viikon äänikirjamme on tuttuakin tutumpi lastenklassikko, Astrid Lindgrenin Peppi Pitkätossu. Peppi Pitkätossu on ilmestynyt uutena suomennoksena ja on saatavana äänikirjana ja painettuna. Tutustu teokseen ja kuunnelkaa tai lukekaa vaikka koko perheen voimin! Myös Peppi Pitkätossu astuu laivaan on ilmestynyt uuden suomennoksen ja kuvituksen kera.

 

Maailman vahvin tyttö Peppi Pitkätossu on täällä taas! Astrid Lindgrenin syntymän 110-vuotisjuhlan kunniaksi Peppi Pitkätossu suomennettiin uudelleen ja julkaistiin myös äänikirjana. Peppi sai myös uuden kuvituksen.

”Tässäpä uuden sukupolven Peppi Pitkätossu. Uusi suomennos ja uusi kuvitus muuttavat mielikuvia Pepistä ja tuovat tekstin lähemmäs lapsilukijaa”, arvioi Helsingin Sanomat.

Vinkkejä lapsiperheille kokoavalla Taidekoti-sivustolla kannustetaan lukemaan klassikkoja, usein vanhempien omia lapsuuden lempikirjoja, lapsille ja kehutaan niin ikään uusia suomennoksia: ”Astrid Lindgrenin tarinoissa ja sanoissa on jotain ainutlaatuista. Melukylän lapset oli ensimmäinen pitkä kirja, jonka kuopuksemmekin kuunteli jo ajat sitten herkeämättä, ja nyt nämä Peppi Pitkätossut tosiaan upposivat kaikkiin kolmeen poikaamme kerrassaan loistavasti. Lukekaa ihmeessä, jos ette ole vielä lukeneet näitä tarinoita maailman vahvimmasta tytöstä, joka asuu Huvikummussa hevosensa ja apinansa kanssa – – Näissä on kirjoissa on ihan loistava sisältö. Ne ovat hauskoja, herätteleviä, syvällisiä, herkkiä, huvittavia, koskettavia, kasvattavia jne, jne…” Lue koko kirjoitus.

Astrid Lindgrenin elämään ja teoksiin voi tutustua esimerkiksi Wikipediassa.  Tutustu myös Astrid Lindgren -maailman Junibackenin suomenkielisiin sivuihin.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Tutustu kirjaan

 

Astrid Lindgrenin Peppi Pitkätossu (Pippi Långstrump, WSOY 2017, suom. Kristiina Rikman) on saatavana äänikirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 2 h 53 min, lukija on Elsa Saisio.
Tutustu ja osta täällä.  Äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Tutustu myös äänikirjaan Peppi Pitkätossu astuu laivaan

Painetun teoksen hinta on 20,70 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

Myös Peppi Pitkätossu astuu laivaan on saatavana painettuna. Tutustu täällä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.