astrid_lindgren_melukylan_lapset

Astrid Lindgren: Melukylän lapset

Viikon äänikirjamme on Astrid Lindgrenin Melukylän lapset. Tutustu siihen ja muihin Astrid Lindgrenin lastenklassikkojen äänikirjaversioihin.Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

Astrid Lindgrenin Melukylän lapset on kirja- ja tarinakokoelma, joka sijoittuu pieneen eteläruotsalaiseen kylään ja kertoo sen asukkaiden, etenkin lasten, elämästä. Melukylän tapahtumat perustuvat osin Astrid Lindgrenin omiin lapsuudenmuistoihin.

Sininen keskitie -kirjablogin pitäjä on tutustunut kirjaan yhdessä 4-vuotiaan pojan kanssa. Kokemus on ollut hyvä lapselle ja aikuiselle: ”Koko kirja oli sekä minusta että 4-vuotiaasta pojastani tosi kiva (siis jättekul) ja kuvat ovat aivan ihania. Kirjat kertovat kivasti sadun keinoin vanhoista ajoista ja pohjoismaisista perinteistä.” Bloggaaja pohtii ainostaan pieniä kömmähdyksiä suomennoksessa; teoksesta ilmestyykin uusi käännös ensi vuonna. Lue koko blogikirjoitus.

 

Tutustu Melukylän lapset -esittelyyn Wikipediassa.  Astrid Lindgren on erityisen ajankohtainen juuri tänä syksynä, kun elokuva Nuori Astrid pyörii teattereissa. Katso tästä elokuvan traileri:

 

 

sisaltoalue_mainospalkki
Kuuntele äänikirjan alku

Astrid Lindgrenin Melukylän lapset on saatavana äänikirjana (WSOY 2018, suom. Laila Järvinen).

Viikon äänikirja -sarjassamme on poikkeuksellisesti kirja, joka on tällä hetkellä saatavana vain yhdessä formaatissa. Esittelemme Melukylän lapset kuitenkin siksi, että se ja monet muut Lindgrenin äänikirjat ovat lokakuun 2018 ajan tarjouksessa Elisa Kirjassa.

Melukylän lapset -äänikirjan hinta on 12,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 6,90 € 31.10.2018 saakka. Kirjan pituus on 1 t 42 min, lukija on Inkeri Wallenius. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

Tutustu myös muuhun Astrid Lindgrenin tuotantoon Elisa Kirjassa.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Melukylän lapsista ilmestyy vuonna 2019 uusi suomennos. Tuolloin kirja on saatavana ensin painettuna  ja sitten myös CD-äänikirjana  Lukulampun kaupasta. Tutustu myös muuhun Astrid Lindgrenin tuotantoon Lukulampun kaupassa. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Tutustu Astrid Lindgreniin liittyviin artikkeleihin Lukulampussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.