astrid_lindgren_marikki

Astrid Lindgren: Marikki

Viikon äänikirjamme on Astrid Lindgrenin tunnelmallinen ja iloinen klassikko, Marikki. Se on saatavana myös painettuna. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

Astrid Lindgrenin luoma hieman rasavilli mutta hyväsydäminen Marikki valloittaa isot ja pienet äänikirjan kuuntelijat. Marikin hahmo ja tarina vetoavat realistisena entisajan elämän kuvauksena, siskouden, perhesuhteiden ja ystävyyden kuvauksena, Marikin kepposten ja päähänpistojen kautta ja myös siinä, mitä se kertoo maailmasta, joka ei ole tasa-arvoinen. Kaikille ei tule samanlaista joulua kuin Marikin perheelle, kaikki lapset eivät ole puhtoisia kuin Marikki ja pikkusiskonsa Liisa.

Lumiomena-blogin pitäjä on ihastunut juuri siihen, että kirja on sekä hauska että viisas: ” Jos minun pitäisi valita maailman paras lastenkirja, valintani olisi selvä. Ja jos Marikin leikkisyys ja yhteiskunnallinen omatunto säilyvät lasteni tulevaisuudessa edes hitusen, koen olevani onnistunut kasvattaja.” Lue koko blogiarvio.

Tutustu Astrid Lindgrenin esittelyyn Wikipediassa. Tutustu myös Astrid Lindgrenin kotisivuihin (englanniksi).

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Astrid Lindgrenin Marikki (WSOY, suom. Laila Järvinen) on saatavana äänikirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 12,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 9,90 € 6.1.2019 saakka. Kirjan pituus on 4 t 10 min, lukija on Inkeri Wallenius. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painettu teos on julkaistu Lindgren klassikot -sarjassa. Se on saatavana hintaan 22,20 € Lukulampun kaupasta. Tutustu kirjasarjaan ja tähän teokseen Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.