Kuvapohja_800_415_oranssi_reunus_Tuuri

Antti Tuuri: Pitelemättömät

Lähdettiin ylhäältä vanhastakaupungista portaita alas ja jyrkkää katua vanhalle kaupunginportille, jonka luona pinjat kasvoivat korkeina ja tuuheina. Vaikka oli jo lokakuu, sää oli kesäinen, ilma kirkas ja taivas azurin­sininen. Näin, että Kaarina oli saanut takaisin hyvän tuulensa, joka sillä oli ollut koko sen ajan, jonka olimme olleet Mazzano Romanossa. Se pujotti kätensä kainalooni ja nojautui kävellessämme minua vasten; torilta palaavat vanhat naiset hymyilivät meille ja toivottivat onnea ja kestävää rakkautta.

 

Antti Tuurin Pitelemättömät on yllättävä uutuusromaani, jossa liikutaan italialaisissa maisemissa. Kypsien aikuisten lemmenseikkailut saavat aikaan kaikenlaisia käänteitä.

 

Tutustu kirjailijaan

 

Antti Tuuri on tuottelias ja monipuolinen kirjailija, jonka teoksia ovat kiittäneet sekä kriitikot, bloggaajat että lukijat. Lukulampun haastattelussa Tuuri nimesi mielikirjakseen Seitsemän veljestä.

Lue artikkeli: Mitä luet, Antti Tuuri?

 

Antti Tuurin teoksista sanottua

 

Erityisen mieltynyt olen Tuurin huumoriin, joka on toteavaa ja siksi niin kutkuttavaa. – Erkki Kanerva, Turun Sanomat

Tuuri on tapansa mukaan perehtynyt yksityiskohtaisen tarkasti näiden kahden miehen ja heidän läheistensä elämänvaiheisiin. Jälleen on syntynyt romaani, jota ei millään tahtoisi jättää käsistään ennen sen viimeistä sivua. – Pertti Ehrnrooth, Keskisuomalainen

Kertojan ote on alusta saakka luja, muotoratkaisu harkittu ja toimiva. Kirjailija ei osoittele tai selitä, vaan jättää syyt ja seuraukset lukijan pohdittavaksi. – Jaana Märsynaho, Lukukausi-blogi

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue lukunäyte

 

Antti Tuurin Pitelemättömät (Otava 2015) on saatavana kovakantisena Lukulampun kaupasta tai E-kirjana Elisa Kirjasta.

Kovakantinen teos maksaa 26,40 €. Tutustu ja osta täällä. Toimitus on ilmainen ja teoksen voi ostaa myös lahjaksi niin että se toimitetaan suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan hinta on 22,50 €. Tutustu ja osta e-kirja täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan lukunäytteen. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.