antti_tuomainen_pikku_siperia

Antti Tuomainen: Pikku Siperia

Viikon äänikirjamme on Antti Tuomaisen Pikku Siperia. Teos on saatavana myös e-kirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

Antti Tuomaisen Pikku Siperiaa on kuvattu rikosromaanin ohella mustaksi komediaksi.

Teos alkaa, kun Koskenkorvaa juova mies ajaa talviyössä. Äkkiä taivas valaistuu ja autoon jysähtää arvokkaaksi osoittautuva meteoriitti. Samaan aikaan pastori Joel Huhta käy läpi elämänsä pahinta kriisiä, ja monet kylän asukkaat näkevät meteoriitissa tilaisuutensa muuttaa kohtalon kulku.

Pikku Siperia on Antti Tuomaisen kahdeksas teos. Kirjailija kertoo urastaan, kirjoistaan ja työstään Kansan Uutisten haastattelussa. Esimerkiksi: – Kirjoitan synkkiä rikoskirjoja ja makaabereja komedioita. Haluan usein venyttää ihmissuhteet äärimmilleen ja pistää ihmiset mahdottomien valintojen eteen. – –  Silti olen halunnut jättää sinne toiveikkuuden punaisen langan. Eli että ihmisyys voittaa jotenkin, kuitenkin. Että on ainakin jonkinlainen mahdollisuus kohtaamiseen ja uuteen alkuun. Lue koko haastattelu.

Kauppalehdessä Tuomaista luonnehditaan aikamme merkittävimmäksi kotimaiseksi dekkarikirjailijaksi. Ajoittain hyvin erikoiseksi kääntyvä Pikku Siperia saa kehuja: ”Vaikka Pikku Siperian narratiivi tasapainoilee realismin ja lähes absurdin epäuskottavuuden välillä, romaanin päähenkilön painajaiseen samastuu ja hänen tarmoonsa ihastuu.” Lue koko arvio. Kirsin Book Club -kirjabloggari arvioi: ”Käsissäni on siis täysiverinen jännäri, ja sen lisäksi muheva romaani, jonka juonenkuljetuksen lomaan on taitavasti istutettu ajatteluun haastavaa pohdintaa.” Lue koko blogikirjoitus.

Antti Tuomainen kertoo Pikku Siperia -teoksesta Kirjastokaistan haastattelussa. Katso haastattelu.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Antti Tuomaisen Pikku Siperia (Like 2018) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 14,90 € 31.10.2018 saakka. Kirjan pituus on 8 t 14 min, lukija on Jukka Peltola. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 12,90 € 31.10.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 26,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.