antti_tuomainen_mies_joka_kuoli

Antti Tuomainen: Mies joka kuoli

Viikon äänikirjamme on Antti Tuomaisen jännitysteos Mies joka kuoli. Kirja on saatavana myös e-kirjana ja painettuna. Mies joka kuoli on Elisa Kirjan kuukauden kirja helmikuussa 2018 ja saatavana etuhintaan. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Antti Tuomaisen Mies joka kuoli sijoittuu suomalaiseen pikkukaupunkiin, mutta kertoo kansainvälisestä sienibisneksestä.

Jaakko Kaunismaa on 37-vuotias sieniyrittäjä, joka saa lääkärikäynnillään yllättäviä uutisia: hän on kuolemassa. Jatkotutkimuksissa selviää, että hän on pitkällisen myrkkyaltistumisen uhri – joku on hitaasti mutta varmasti murhaamassa häntä. Kaunismaalla on vain vähän aikaa, mutta hän päättää selvittää oman murhansa ennen kuolemaansa. Alkaa teos, jota on luonnehdittu trilleriksi ja mustaksi komediaksi.

Kirsin kirjanurkan dekkariasiantuntija, Kirsi Hietanen, kehuu etenkin teoksen absurdia lähtöasetelmaa ja räjähtävän vauhdikasta alkua. Hän luonnehtii teosta ”jonkinlaiseksi noir-tyyliseksi veijarijännäriksi”. Lue koko bloggaus. Helsingin Sanomissa Tuomaisen teosta on taas kutsuttu makaaberiksi farssiksi ja sen kerrotaan olevan ”lähes nappisuoritus”. Lue kirja-arvio.

Tutustu Antti Tuomaisen englanninkielisiin kirjailijasivuihin.  Lue myös kirjailijan esittely Wikipediassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Antti Tuomaisen teos Mies joka kuoli (Like 2016) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 12,90 € Elisa Kirjassa; kirja on saatavana hintaan 4,90 € 28.2.2018 saakka. Kirjan pituus on 8 h 8 min, lukija on Jarmo Mäkinen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 10,90 € Elisa Kirjassa; kirja on saatavana hintaan 4,90 € 28.2.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, pehmeäkantisen teoksen hinta on 10,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseeen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.