Antti Tuomainen Kaivos

Antti Tuomainen: Kaivos

Viikon kirjamme on Antti Tuomaisen Kaivos. Pohjoissuomalaiselta kaivokselta alkunsa saava jännitystarina on saatavana jo e-kirjana  ja nyt etuhintaan Elisa Kirjan dekkaripiiriläisille. Painettu teos ilmestyy elokuussa, ja sen voi tilata ennakkoon. Tutustu teokseen ja lue lukunäyte sekä Antti Tuomaisen haastattelu!

Antti Tuomaisen teos Kaivos on kertomus kahdesta miehestä ja yhdestä perheestä. Se kaivautuu maan ja ihon alle, kysyy ajankohtaisia kysymyksiä ja perää ikuisia vastauksia.

Toimittaja Janne Vuoren elämä mullistuu tammikuussa 2015. Hän saa nimettömän vihjeen: Pohjois-Suomessa sijaitsevalla kaivoksella tehdään laittomuuksia. Pian hän tapaa Helsinkiin palanneen isänsä ensimmäistä kertaa kolmeenkymmeneen vuoteen. Jannen tutkimukset etenevät, suhde isään syventyy. Kun johtolangat alkavat kiertyä hengenvaarallisen tiukasti toisiinsa, Janne joutuu kysymään itseltään: mitä olen valmis menettämään saadakseni sen mitä olen aina halunnut?

E-kirja on siis jo ilmestynyt, ja Lukutoukan kulttuuriblogissa siihen on jo tutustuttukin. Bloggari on ihastunut erityisesti kirjailijan kielenkäyttöön, taitoon kirjoittaa kauniisti rankoistakin aiheista:Hänen tapansa kirjoittaa on jotenkin synkällä tapaa kaunis, ja se tapa millä hän kietoo lukijan pikkusormensa ympärille – oi voi. Kaivoksessa ei mennä missään kevyissä tai pintanäteissä aiheissa, vaan Tuomainen kirjoittaa vaikeista ja hieman synkistäkin asioista. Silti en lukiessani masentunut, vaan jossain pinnan alla virisi toivo.

Kun Antti Tuomainen vastasi taannoin Mitä luet? -sarjamme kysymyksiin, häneenkin oli tehnyt juuri vaikutuksen teos, jossa oli kaunista kieltä. Kirjailija kuvaili John Williamsin romaania Stoner näin: Kaunis, koskettava ja hienosti kirjoitettu kirja on pysynyt mielessä.

Lue Antti Tuomaisen koko haastattelu täällä.

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Heti e-kirjana tai kovakantisena elokuussa

 

Antti Tuomaisen Kaivos (Like 2015), samoin kuin kirjailijan kaikki muut teokset, ovat Elisa Kirjassa myynnissä e-kirjoina. Kaivoksen normaalihinta on 20,90 €, mutta Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat teoksen heinäkuussa etuhintaan 9,90 €. Uudet dekkaripiiriläiset saavat lisäksi Miten rikoskirjani ovat syntyneet -e-kirjan liittymislahjaksi. Elisa Kirjan dekkaripiirissä ei ole ostopakkoa.

Tutustu Kaivokseen e-kirjana täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan lukunäytteenElisa Kirjan dekkaripiiristä saat lisätietoa täältä.

Lue myös Antti Tuomaisen kirjailijaesittely Elisa Kirjan palvelussa. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painettu teos ilmestyy elokuun 12. päivä (ennakkotiedoista poiketen). Kovakantisen kirjan hinta on 24,70 € Lukulampun kaupassa. Voit tilata teokseen ennakkoon tai valvoa sen saatavuutta sähköpostitse. Tutustu teokseen täällä. Toimitus on ilmainen ja teoksen voi ostaa myös lahjaksi niin että se toimitetaan suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.